Mere frihed kræver flere penge

Tirsdag 25. oktober 2022 kl. 10:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mere frihed kræver flere penge
Indlæg af:
Marcus Danielsson,
folketingskandidat for Venstre, Region Sjælland,
Vordingborgkreds

Robin Hood tog fra statskassen, og forsøgte at fordele pengene tilbage til borgerne. Det er på tide at ”Robin Hood princippet” vinder frem, og ikke ”Prins John tankegangen”.

Den socialdemokratiske regering har hævet skatterne over 40 gange. 9/10 danskere er blevet fattigere, og det er ikke kun fordi, det er blevet dyrere at være ryger – som den røde fløj postulerer.
Værst ramt er dem, der har mindst i forvejen. Jeg synes det er forkasteligt, at mens staten skovler penge ind, skal borgernes pengekasse skrumpe. Især i disse tider, hvor folks behov reelt er at sikre ens basale behov.

Man har i den røde blok glemt, at velfærd ikke alene skabes i den offentlige sektor. Når du har færre penge, har du også færre muligheder. Du har færre muligheder for at kunne udfolde dig. Penge er trods alt et redskab til at kunne tilkøbe sig glæder eller gøre livet lettere. Derfor skal skattelettelser prioriteres. Det vil jeg kæmpe for.

Når du sætter dit kryds til på valgdagen, håber jeg, at du husker dette læserbrev. At du spørger dig selv, om det er retfærdigt at 9/10 danskere er blevet fattigere i den seneste valgperiode. At dem, der har mindst, har fået taget mere fra dem. At bureaukratiske hjælpepakker altid ender med at være ”for lidt og for sent” i stedet for at holde det simpelt gennem afgiftsnedsættelser og skattelettelser. Dit kryds kommer til at afspejle, om du finder det retfærdigt.


© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
- Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
- Ukraine skal stoppe krigen
- Skal det være Laplands Allé?
- Haslev, fra stationsby til pendlerby
- Teestrup Nederenvej og Teestrup Grusvej
- Tænd lys i mørket
- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
- Trivsel og kultur, kan vi være dette bekendt?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst