Skab hygge med Skovly Plante Deko

Fredag 4. november 2022 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Skab hygge med Skovly Plante Deko
Skovly Plante Deko holder åbent tre weekender i træk.

Skovly Plante Deko mærker en stigende interesse for at dekorere, pynte op i haven, på terrassen eller på altanen. Ved højtiderne - og specielt til jul - skal der pyntes ekstra op indenfor i boligen. Det skaber hygge her i den mørke tid.

Skovly Plane Deko sælger flere og flere jernting til udendørs brug, og rigtig mange vil selv skabe dekorationer, pynt til kirkegården og meget mere.

- Vi fabrikerer fortsat mange spændende jernting på eget værksted, f.eks. hjerter i forskellige udgaver, stjerner som kan pyntes med lyskæder, jernopsatser til krukker, jernkugler, forskellige jernkurve, stativer til ophæng af lanterner, og meget mere, fortæller Grethe Kalum fra Skovly Plante Deko.

Til gør det selv blomsterbindere har Skovly Plante Deko forskellige grundmaterialer til ståltråd, halmkranse, oasiskranse, fade, krukker m.m. De sælger også bundter med blandet dekorationsgrønt, som de klipper efterhånden som der er brug for det.

Skovly Plante Deko holder igen i år åbent tre weekender på Lergårdsvej 40 mellem Faxe og Dalby. Det er lørdag og søndag den 12. og 13. november, lørdag og søndag den 19. og 20. november og lørdag og søndag den 26. og 27. november - alle dage fra kl. 10 til 15.

Er der kunder, der ikke kan komme disse weekender, er det også muligt at træffe individuelle aftaler om besøg efter den 13. november.

Se mere på hjemmesiden skovly-plante-deko.business.site eller på Facebook.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst