Nu er det jul - i hvert fald i Veras Verden...

Torsdag 3. november 2022 kl. 11:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er det jul - i hvert fald i Veras Verden...
Som det eneste sted i Danmark kan man købe Kongerøgelse i Veras Verden.

Nu er det jul - i hvert fald i Veras Verden...
Malik Mabe kommer til Veras Verden
Hesede Hovedgård: Gløgg, julebag og åbning af julestuen Veras Jul på Hesede Hovedgård.

På lørdag den 5. november kl. 11 til 16 åbner julestuen Veras Jul i Veras Verden, her vil du finde butikkens bud på julen anno 2022. Du finder blandt andet en masse spændende og anderledes julepynt som butikkens indehaver Nicolaj har hentet hjem fra alle verdenshjørner.

Men også poetisk papirklip fra danske Louise Helmersen, som du måske husker fra DR programmet ”Made in Denmark”. I julestuen vil duften af jul sprede sig fra den unikke Kongerøgelse fra Svaneapoteket i Norge. Som det eneste sted i Danmark forhandler Veras Verden det som man bedst beskriver som duften af jul.

- Ude i køkkenet vil man blive mødt af duften af varm krydret æblegløgg og nybagt julebag. Her har vi nemlig besøg af Mette fra franske De Buyer som vil give gode råd til årets tærter og julesmåkager. I køkkenet findes der et stort udvalg af bagegrej hvis du har en lille bagedyst deltager gemt i maven, og som inspiration kan du også her finde julekoge- og bagebøger fra både Claus Meyer og Louisa Lorang, fortæller Nikolaj Lund Jensen.

Malik Mabe
I gårdhaven har Veras Verden besøg af motorsavskunstneren Malik Mabe. Kom og oplev hvordan en rå træstamme fra et asketræ bliver forvandlet til en skulptur.

- Dette bliver den 3. træskulptur Malik laver til Veras Verden, og den skal indgå i den lille skulpturpark som vi er ved at etablere i haven på Hesede Hovedgård med temaet Eventyrland, fortæller indehaver Nicolaj Lund Jensen.

I år skal Malik lave Grand Pabbi, den kloge trold fra Frost, og Pabbie skal efterfølgende stå i selskab med enhjørningen Claire og dragen Sisu fra Raja og den sidste drage.

Malik bor til dagligt i USA, men er hjemme i Danmark i forbindelse med, at han har arbejdet i Tivoli i København, hvor han med hans motorsav har skåret i de store kæmpegræskar som har været udstillet i haven.

Herudover er butikken fyldt med masser af spændende nyheder fra årets messe i Paris, så der er allerede nu mulighed for at finde unikke julegaver, adventsgaver og vært-/værtindegaver.

Julestuen holder åbent alle ugens 7 dage helt frem til og med den 23. december, og åbningstiderne er kl. 11 til 16. Se også verasverden.dk.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst