Gå i kloster til januar

Tirsdag 1. november 2022 kl. 08:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gå i kloster til januar
Skt. Birgitta klosteret i Maribo. Foto fra sanktbirgittakloster.dk

I januar, nærmere bestemt den 20 til 22., kan du komme på vinter-retræte med folkekirken. Det er blandt andet sognepræst i Bråby, Førslev og Teestrup Solveig Ståhl-Nielsen der arrangerer retræten.

Den finder sted på Skt. Birgitta klosteret i Maribo, der ligger naturskønt i udkanten af Maribo, lige ned til Maribo Sø med storslået natur og fugleliv. Stilheden i klosterets egen rytme indbyder til at hvile og restituere, til at sanse og reflektere på et andet plan end det daglige.

- Retræten er for både begyndere og øvede, og har nænsomhed som sit tema. De meditative gudstjenester vejleder deltagerne ind i stilheden og hjælper dig til at stille dig ledig for et møde med Guds nærvær. Klosterrytmen skaber en god ramme om det kærlige og rummelige fællesskab i stilhed, fortællr Solveig Ståhl-Nielsen.

Retræten er tilrettelagt i samarbejde mellem sognepræsterne Hanne Karhula Vesth, Solveig Ståhl-Nielsen og Anne-Marie Nybo Mehlsen, der alle er efteruddannet i retræteledelse og åndelig vejledning. Du får tilbudt en individuel samtale med en af retrætelederne.

Opholdet er med fuld og enkel forplejning, og køkkenet kan tage hensyn til allergi eller andet. Man får eneværelse. Nærmere program fås ved tilmelding, der bl.a. kan ske hos Solveig Ståhl-Nielsen på tlf. 3023 6989 eller sos@km.dk). Tilmelding senest 14. november.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst