Papirkunst i verdensklasse

Torsdag 27. oktober 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Papirkunst i verdensklasse
Bemærk at denne slange er foldet i ét eneste stykke papir, lyder det fra Erik Rønholt. Ved arrangementer har han en workshop

Papirkunst i verdensklasse
Denne smukke rose er foldet i papir
Lørdag den 5. november kl. 12.00 til 17.00 afholder Kunstklubben Faxe et stort ORIGAMI-arrangement i samarbejde med den danske origamiforening ”foldning.dk”. Det foregår på Haslev Bibliotek i den store sal ”Romanen” (indgang fra den lille smøge til højre for biblioteket).

Origami/papirfoldning kan udøves på mange niveauer, og til denne dag vil nogle af landets dygtigste og mest erfarne origamispecialister være til stede og demonstrere origami på et meget højt plan. Der vil være en stor udstilling af alle mulige foldede ting fra små, komplicerede insekter til store modulfoldninger sammensat af mange foldede elementer. Desuden foldede æsker, dyr og fugle, blomster lamper samt meget andet.

Programmet for dagen ser således ud: 12.00 Udstillingen åbner. 12.30 Introduktion til origami med demonstrationer v/ Hans Dybkjær. 13.00 Demonstration: Klargøring af papir til komplekse modeller v/ Troels Højer Jensen. 14.00 Demonstration: Systematiske designvariationer v/ Hans Dybkjær. 15.00 Demonstration: Insekt-design v/ Troels Højer Jensen. 1600 Demonstration: Design og fremstilling af krydsplisserede lamper v/ Hans Dybkjær.

Der vil sideløbende være workshops hele dagen ved Inger Bach Ejbye og Erik Rønholt, og de besøgende kan selv prøve kræfter med at folde. Flourish Hobby fra Faxe vil have en stand, hvor man blandt andet kan købe origamipapir, ligesom flere af foldning.dk’s medlemmer har egne origamibøger m.m. til salg.

Til denne usædvanlige oplevelse er der gratis adgang for medlemmer af Kunstklubben Faxe og foldning.dk. Entréprisen for andre er 50,- kr., men så er der til gengæld kaffe og kage...

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst