10 år hos TØJexperten i Faxe

Tirsdag 27. september 2022 kl. 08:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

10 år hos TØJexperten i Faxe
10 år i TØJexperten i Faxe er det blevet til for Andreas Nøddeskov - og det får kunderne glæde af med 20% rabat på alt i butikken torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Foto: Torkild Svane Kraft

Andreas Nøddeskov har nu været ansat i TØJexperten i Faxe i 10 år - og medejer siden 2016 - og det fejres torsdag, fredag og lørdag i denne uge med 20% rabat på alle varer i butikken.

Andreas Nøddeskov er en rigtig Faxedreng. Han er født og opvokset i byen, og bor der stadig sammen med sin kone Jeanett og sønnen Jonathan, men har dog planer om inden længe at flytte til Faxe Ladeplads.

Efter skolegangen på Rolloskolen var han på efterskole på Ærø og gennemførte herefter den treårige studentereksamen på handelsskolen - og så blev det til en periode på fritidshjemmet, Rolloskolen og Heindal i Faxe, inden han kom i lære hos Mr. i Næstved.

Efter endt uddannelse har Andreas bl.a. været butikschef i en tøjforretning i lufthavnen inden han kom til TØJexperten i Store Heddinge, men for godt ti år siden fik han et telefonopkald fra Ib Elberg, der spurgte om det ikke var tid til at “komme hjem” til Faxe - og det tilbud kunne Andreas ikke sige nej til.

Både Ib og Andreas har været så glade for samarbejdet, at det har ført mere med sig. I 2016 blev Andreas således medejer at byens herretøjforretning. Lige nu ejer Andreas Nøddeskov 30% af forretningen, men meningen er at øge ejerskabet gradvist de kommende år, fortæller Andreas.

Det betyder at Andreas er fuld af optimisme med hensyn til forretningens fremtid, også selv om man har været, og er, i trange tider. Først corona og nu en energikrise, der har sendt el- og varmepriserne på himmelflugt, så vi alle må spare hvor spares kan.

Og netop det med at spare, det kan man altså, torsdag, fredag og lørdag i denne uge, takket være Andreas Nøddeskovs jubilæum - de 10 år dobles op til 20% rabat på alt i butikken.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst