Die Zone - ny zoneterapiklinik

Mandag 3. oktober 2022 kl. 11:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Die Zone - ny zoneterapiklinik
Sabine Haugelund Hagens åbner Die Zone

Faxe Ladeplads: Fredag den 7. oktober er der åbningsreception i den nye zoneterapiklinik - Die Zone - på Enghavevej 4B i Faxe Ladeplads mellem kl. 15 og 18. Altså i samme hus som frisørsalonen Karin Haagensen.

Die Zone, som er tysk og betyder ’Zonen’, drives af Sabine Haugelund Hagens, som har boet i byen i 24 år. Sabine er uddannet fra Tengbjerg Massørskole i Næstved og kommer oprindeligt fra Tyskland.

Klinikken tilbyder zoneterapibehandlinger, der tager udgangspunkt i en uddybende samtale om den enkeltes udfordringer og behov - både af fysisk og psykisk art. Die Zone tilbyder også akupunktur, akupressur, cupping og øreakupunktur.

Zoneterapi en behandlingsform, hvor kroppens regulerende centre bliver aktiveret ved at trykke blidt på og under foden. Zoneterapi kan hjælpe alle, uanset alder, også de helt små, fortæller Sabine. Det er en behandling som kan afhjælpe forskellige typer af smerter og spændinger i kroppen og genoprette balancen.

Alle er velkomne til at kigge indenfor på åbningsdagen og få lidt lækkert til ganen. Og skulle man blive fristet til behandlinger så gives der denne dag 10% rabat på de første 25 behandlinger der bookes., ligesom der udloddes to gratis zoneterapibehandlinger blandt de besøgende.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst