De vil gerne være flere - mændene i mandegruppen

Torsdag 22. september 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

De vil gerne være flere - mændene i mandegruppen
Humøret er højt når mandegruppen mødes. Kom til åbent hus og hør hvad de laver. Fra venstre ses Mandegruppe Dalgården - Torben Jensen, Christian Mortensen, Mark Offenberg og Erik Jensen. Foto: Torkild Svane Kraft

Dalgården: Der var kaffe i krusene og småkager i kagedåsen - og snakken gik lysteligt, da Haslev-Faxe Posten stak hovedet indenfor i Dalgården på Thujavej i Rønnede i torsdags. Det var Mandegruppen der holdt møde.

Gruppen tæller i øjeblikket 14 mænd i den modne alder, men de vil gerne være mange flere, så derfor inviterer de til åbent hus torsdag den 29. september fra kl. 10 til 12 i Dalgården, Thujavej 19 i Rønnede - og her lover de at der igen er kaffe på kanden og småkager.

Her vil de nuværende medlemmer af gruppen fortælle hvad de laver i Mandegruppen, og høre om forslag til aktiviteter fra de fremmødte, for der skal være noget for enhver i Mandegruppen.

Mandegruppen mødes torsdage i ulige uger fra kl. 10 til 14. Nogle gange sidder man bare og drikker kaffe og fortæller røverhistorier, som Christian Mortensen udtrykker det, men det er nu ikke normalen. Der foregår mange ting i Mandegruppen. Måske spiller man krolf eller petanque på banen lige udenfor Dalgården, eller også tager man på tur.

- For nylig besøgte vi en stor kostald og så og hørte om hvordan man driver sådan en nu om dage. Vi har også besøgt Minibyen i Faxe Ladeplads, fået rundvisning på Blåbæk Mølle og været på Søfartsmuseet i Helsingør, fortæller Christian.

Mandegruppen blev startet lige inden corona lagde sin klamme hånd på verden, og henvendte sig til mænd der trænger til at komme hjemmefra - og det er faktisk et stort problem for mange mænd. Det er som om kvinderne er bedre til at komme uden for døren og være med i gode fællesskaber.

Er du en mand og føler du har behov for at være med i et godt fællesskab, så vil det være en god idé at komme til åbent hus i Mandegruppen den 29. september fra kl. 10 til 12, for så kan du være med til at bestemme hvad der skal foregå i gruppen.

Har du ikke mulighed for at deltage den 29. september er du velkommen til at ringe til Christian Mortensen på telefon 2023 4751.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst