Kulturnat med fire forfattere

Mandag 19. september 2022 kl. 08:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kulturnat med fire forfattere
Birgitta, Sofia og Charlotte byder velkommen til fire forfattere på kulturnatten - og du er velkommen til at kigge indenfor og få en snak med forfatterne. Foto: Torkild Svane Kraft

Kulturnat med fire forfattere
Mød Martin og Michael Rasmussen i Boghuset på fredag. Foto: Torkild Svane Kraft
På fredag er der kulturnat i Faxe, og her får Boghuset på Torvegade besøg af hele fire forfattere, nemlig Michael og Martin Rasmussen, Lars Robl og Henriette Rostrup. Alle er velkomne til at kigge indenfor og få en snak med forfatterne - og mon ikke også man kan få signerer deres bøger...

Første besøg er Lars Robl. Han er i boghuset kl. 16.30 og en god halv times tid fremad. Lars Robl er psykolog og tidligere jægersoldat og aktuel med bogen "Lær at præstere, når du skal".

Som næstkommanderende i Jægerkorpset og psykolog hjælper Lars nogle af Danmarks skrappeste atleter og ledere med at holde hovedet koldt, få opgaven løst og tage guldet hjem, når blodet bruser. Nu deler han sine erfaringer og metoder med læserne.

Han har bl.a. hjulpet e-sportsmestrene Astralis, tenniskometen Holger Rune og det danske landshold, da Christian Eriksen faldt om på banen. Han har været på chefgangen hosKellogg’s, Coloplast, Oticon og Topdanmark. Og han har været der selv: bl.a. i frontlinjen i Afghanistan.

Henriette Rostrup
Kl. 18.00 kommer Henriette Rostrup, der er aktuel med bogen "Grevinden" på besøg i Boghuset. Bogen er baseret på den virkelige historie om "Grevinden fra Bagsværd" - Angelica Evans (1870-1914).

Hun voksede op som plejebarn i en mælketoddybar i et af Københavns arbejderkvarterer. Efter en affære med rigsgreve von Sponneck, føder hun et barn, som sættes i pleje, og hun ansættes som stuepige i en præstegård i Jylland. Herfra bringer eventyret læseren til et fattigkvarter i Cape Town, en rigmandsvilla i Johannesburg, Grand Hotel i Amalfi, et tuberkulosesanatorie i Schweiz, dronningevisit i London for til sidst at ende i pantelånerbiks på Vesterbros Torv og sladderpressens spalter.

I en alder af 30 arver Angelica et palæ i London og en kolossal formue, der gør det muligt for hende at købe det lille lystslot Aldershvile ved Bagsværd Sø, hvor hun bosætter sig med sin datter, som hun henter fra plejeforældrene. Pludselig er hun en af Europas rigeste kvinder, der nu inviteres ind på de bonede gulve...

Lokale forfattere
Kl. 19.00 kan du møde de helt lokale forfattere Michael og Martin Rasmussen, der bor i Lindegårdsparken i Faxe. De har netop udgivet “Genfærdet i skovsøen” - en spændingsbog for børn var 12 år og opefter. Bogen handler om nogle feriebørns ophold på landet, et dramatisk røveri, skjulte guldbarrer - og et genfærd med hjertelige budskaber.

Ikke nok med at forfatterne er helt lokale - de er også tvillinger og arbejder begge på Faxe Bryggeri. Michael og Martin er klar til en snak om “Genfærdet i skovsøen” og deres andre udgivelser. De har nemlig skrevet flere bøger.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst