Nu er det både KloakNissen og MurerNissen

Onsdag 14. september 2022 kl. 11:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er det både KloakNissen og MurerNissen
Kasper Nissen, Ivan Nielsen og Tonny Nissen er klar til at rykke ud med KloakNissen og MurerNissen. Foto: Torkild Svane Kraft

I al stilfærdighed, mens corona var på sit højeste, kunne Tonny Nissen fra Faxe fejre 10 års jubilæum som indehaver af KloakNissen, der laver kloakarbejde, spildevandsanlæg og regnvandsanlæg - og her for nylig kunne endnu et firma føjes til, nemlig MurerNissen.

Sønnen Kasper Nissen, der er uddannet både murer og bygningskonstruktør, blev ansat i firmaet ved årsskiftet, og dermed kan man nu tilbyde både kloakarbejde og mureropgaver, og man er i gang med at forberede, at Kasper bliver medejer af firmaet som rent juridisk hedder Nissegaard. KloakNissen og MurerNissen er underafdelinger af Nissegaard.

I forbindelse med virket som kloakmester har Tonny Nissen ofte “stødt på” Ivan Nielsen, der i en årrække har drevet Tågerup Murerforretning. Ivans skuldre var dog blevet noget slidte med årene, så han kunne ikke fortsætte med murerforretningen - så den har Tonny overtaget - og Ivan “fulgte med”, hvilket Tonny er meget glad for.

- At vi nu også har MurerNissen betyder ikke, at vi skal ud at bygge en helt masse nye huse. Det skal vi ikke. Vi tilbyder os med løsninger af specielle opgaver. Ivan har et meget stort kendskab indenfor opgaver i kirker og andre gamle smukke huse, så det er specielt her, vi nu er klar til at tilbyde vores ekspertise, siger Tonny Nissen.

Sover godt
KloakNissen arbejder primært i nærområdet med kunder fra Herfølge i nord til Vordingborg i syd. De fleste kunder er nok private, men KloakNissen har også løst mange opgaver for Faxe Forsyning og Faxe Kommunes center for ejendomme.

KloakNissen tilbyder alt i kloakarbejde. Fra reparationer til nye anlæg. Tilslutninger til det offentlige kloaknet, pilerenseanlæg og minirenseanlæg - hvor de sidstnævnte oftest er ejendomme beliggende i det åbne land. Dertil kommer at KloakNissen ofte er problemløser på mange opgaver.

KloakNissen er netop i denne uge blevet netværkshåndværker indenfor kloak- og mureropgaver hos GF Forsikring, hvilket vil sige, at det er KloakNissen eller MurerNissen der rykker ud og ser på et forsikringsproblem, hvis man er forsikret hos GF Forsikring og bor her i området.

Med Tonny Nissen som kloakmester, sønnen Kasper som murer og bygningskonstruktør, og Ivans store viden, ikke mindst inden for specielle mureropgaver, er firmaet godt rustet, og kan hjælpe kunderne hele vejen - fra rådgivning, over ansøgninger til kommunen, udførelse af opgaver og den endelige godkendelse.

Tonny Nissen har gennem alle 10 år lagt stor vægt på at arbejde lokalt og at det er de samme folk kunderne møder hele vejen igennem, fra første møde til udførelse af opgaverne - og så lægger det ham meget på sinde, at opgaverne løses ordentligt.

- Kvaliteten i vores arbejde skal altid være i top. Jeg vil kunne sove godt om natten, og lavede vi ikke arbejdet ordentlige, så ville jeg ikke kunne sove godt og trygt, slutter Tonny Nissen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst