Kulturnat - Rønnede har meget at byde på

Tirsdag 13. september 2022 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kulturnat - Rønnede har meget at byde på
Kom op i Skovtårnet og se solen gå ned.

Kulturnat - Rønnede har meget at byde på
Børn, forældre og bedsteforældre kan opleve Cirkus Bella Donna på kulturnatten
Da vi fik opfordringen om at være med til at arrangere en kulturnat, så var den første tanke - det kan vi da ikke, vi har ikke noget bycentrum hvor vi kan gå fra sted til sted. Hvad kan vi byde på?


Sådan lyder det fra Netværk Rønnede, men når man ser på hvad de har stablet på benene,til kulturnatten på fredag den 16. september, så har Rønnede rigtig meget at byde på.

Aktivitetscenteret Dalgården på Thujavej 19 åbner kl. 16. Her kan man lave flotte badges fra kl. 16, deltage i forskellige aktiviteter fra kl. 17.30 og slutte af med børnebingo kl. 19 - og så er der gratis pølsehorn og noget at drikke.

JMM Group, der sælger entreprenørmaskiner, holder åbent hus og tænder op i grillen fra kl. 16 til 19 på Symbiosen 5. Og når man alligevel skal derud, kan man gøre holdt ved det gamle rådhus, kigge indenfor at se hvad er nu foregår der - eller kigge forbi Sportigan der giver 20% kulturnatsrabat.

Rønnede Kro tilbyder en speciel kulturnatemenu og Skovtårnet holder aftenåbent så man kan komme højt til vejrs og se solen gå ned kl. 19.27. Der tages entre i Skovtårnet, ligesom der naturligvis skal betales for maden på Rønnede Kro. Husk bordbestilling.

I Kongsted Forsamlingshus, på Møllevej 19, er der kl. 18 buffet med efterfølgende koncert ved Hanne Boskov. Også her skal der naturligvis betales og man skal bestille bord på forhånd.

Kl. 16.45 giver Cirkus Bella Donna gratis børneforestilling på cirkuspladsen på Dyssevej. Og bagefter er det gratis godteposer. Altsamment sponseret af Røde Kors i Faxe takket være en stor donation fra Faxe Fonden.

Faxe Kommunes arkiver på Drosselvej 1 inviterer til udstilling om besættelsestiden lokalt og der er omvisning kl.17 og 19, ligesom man kan lære at søge og finde på det righoldige arkiv, der gemmer på vores fortid.

Mellem kl. 18 og 20 kan man kigge ind i Kongsted Kirke, der har nogle meget flotte kalkmalerier - og har man lyst kan man også komme op i kirketårnet.

Sidst, men ikke mindst, er der grillpølser og musik med bandet Just 4 i Pusterummet.

Kalkmalerier og kirkens historie Kongsted kirke Dyssevej 2 • Fri adgang til kirketårnet Kl. 19 Grill- pølser og musik - Pusterummet – Butikstorvet 1 • Ved Bandet Just 4 fun.

Hele programmet kan ses på www.faxebibliotek.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst