EDC åbner boligbutik i Faxe

Tirsdag 6. september 2022 kl. 13:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

EDC åbner boligbutik i Faxe
Den nye mæglerbutik i Faxe kommer til at høre under Jesper Ertmans kyndige ledelse. Foto: EDC Poul Erik Bech

Poul Erik Bech, der netop har overtaget EDC i Rødvig efter ejendomsmægler Leo Nielsen, oplyser i en pressemeddelelse, at de åbner en helt ny butik i Faxe den 1. november.

Jesper Heinrichs, der er Presse- og kommunikationschef hos EDC Poul Erik Bech. oplyser til Haslev-Faxe Posten, at man endnu ikke har fundet den rette placering i Faxe, men at åbningsdagen alligevel ligger fast. Det bliver den 1. november.

- Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at vi nu overtager EDC boligbutikken i Rødvig. Vi vil gerne dække hele Stevns, så vi vil efterfølgende flytte butikken til nye lokaler i Store Heddinge. Samtidig åbner vi pr. 1. november en boligbutik i Faxe, hvor vi i dag ikke er repræsenteret, oplyser Poul Erik Bech, og fortsætter:

- Det betyder, at vi kommer til at dække hele Stevns, og de to nye butikker kommer til at køre et tæt parløb med vores boligbutik i Køge under indehaver Jeppe Ertmans kyndige ledelse. På den måde vil vi udnytte vores ressourcer på tværs, og vi ønsker at optage en lokal partner i hver af de to nye butikker. Den helt rigtige køber til en bolig kommer ofte uden for lokalområdet, og her vil vi kunne henvise købere fra alle vores butikker og ikke mindst fra hovedstadsområdet.

Jeppe Ertman, siger: Vi er i dag den bedst sælgende ejendomsmægler i Køge Kommune - faktisk med et rimeligt stort forspring til vores konkurrenter. Den placering har vi også som ambition i de to nye butikker.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 650 medarbejdere. EDC Poul Erik Bech er etableret i 1978 og er en del af EDC-gruppen.

EDC Poul Erik Bech er uafhængig af banker og realkreditinstitutter og er den eneste fondsejede mæglervirksomhed. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet fra mæglervirksomheden støtter fonden frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst