Anette fejrer 25 års jubilæum som indehaver af Anytime

Mandag 26. september 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Anette fejrer 25 års jubilæum som indehaver af Anytime
Anette Brodka fejrer 25 års jubilæum som indehaver af Anytime på Jernbanegade i Haslev. Foto: Torkild Svane Kraft

Lørdag den 1. oktober har Anette Brodka 25 års jubilæum som indehaver af ure- og smykkebutikken Anytime på Jernbanegade 45 i Haslev - og det fejres med vilde tilbud torsdag, fredag og lørdag - og reception i butikken lørdag mellem kl. 13 og 16.

Men forretningen, og Anettes virke i den, går meget længere tilbage. Hun blev ansat i 1984. Det var hendes forældre Bente og Erik Lassen der startede forretningen helt tilbage i 1959, og den gang blev der både solgt briller, smykker og ure, men i 1990 blev optikerdelen solgt fra og lige siden har smykke og ureforretningen ligget hvor den ligger i dag - og med Anette som daglig leder, og altså som ejer fra 1997.

Der er tre fuldtidsansatte i Anytime og dertil kommer tre i flexjob. Og alle har nok at se til. Der er altid mange kunder i forretningen - kunder der vil se på smykker og ure. Et lille eksempel på travlheden er at Anytime skifter batterier på omkring 3000 ure hvert år.

- Det er mange hver dag, og specielt efter coronanedlukningen havde vi vildt travlt med at skifte batterier. Vi arbejdede til langt ud på aftenen, så kunderne igen kunne følge med tiden, fortæller Anette.

- Og når vi nu er ved corona, så har den haft en positiv indvirkning på omsætningen. Vi har i hvert fald oplevet en stor kundefremgang. Det er som om byens borgere har fundet ud af hvor vigtigt det er med gode butikker i byen, så derfor er de igen begyndt at handle lokalt. Det er vi meget glade for, siger Anette Brodka.

Foruden salg af smykker og ure, og masser af batteriskift, så kan man også få repareret ure og smykker hos Anytime. Det er godt nok ikke Anette eller hendes ansatte der står for reparationer, men de har gode kontakter til en urmager og guldsmed, der klarer opgaverne for dem.

Anette Brodka er 64 år gammel, og dermed nærmer pensionsalderen sig. Det bliver dog ikke lige rundt om hjørnet, at hun går på pension, selv om flere har vist interesse for at overtage butikken, men når hun beslutter sig for at sælge, er hun helt sikker på, at forretningen vil blive drevet videre i byen.

Som nævnt er der jubilæumsreception i butikken lørdag den 1. oktober fra kl. 13 til 16, og masser af gode tilbud i forretningen både torsdag, fredag og lørdag.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nissemor holder øje med byen - og grånisser er søgt mod Sibirien
- Ni læsninger og gospel
- Kriminelle julegaver med dedikation...
- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst