Kegleklubben har åbent hus

Mandag 12. september 2022 kl. 11:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kegleklubben har åbent hus
Haslev Kegleklub inviterer til åbent hus. Arkivfoto

Lørdag den 17. september inviterer Haslev Kegleklub til åbent hus i samarbejde med Dansk Kegle Forbund fra kl. 10 til 16 i deres lokaler på Nordskovskolen.

Haslev Kegleklub har udfordret TMS Ringsteds 1. herre hold - i håndbold - med Ian Marko Fog og Morten Olsen i spidsen, til en venskabskamp på tværs af Idrætsgrenene.

Haslev Kegleklub byder på pølser og kolde drikkevarer igennem hele dagen. Der er mulighed for at prøve kræfter med keglesporten og deltage i en konkurrence.

Kl. 10 åbnes dørene til en hyggelig dag. Kl. 12 starter kampen mellem Haslev Kegleklub og TMS Ringsted, med efterfølgende mulighed for autografer og selfies med deltagerne fra TMS Ringsted, og kl. 16 afsluttes arrangementet.

Keglesporten er for alle, uanset alder og fysisk formåen. Uanset om du tidligere har stiftet bekendtskab med keglesporten, eller det er første gang, så står klubbens ledere og medlemmer klar til at tage imod dig.

En undersøgelse fra 2021 viser, at fællesskabet og det sociale samvær er suverænt den primære grund til at medlemmerne dyrker keglesport. At få motion er den næstvigtigste årsag. Derudover siger medlemmerne, at keglesport er en passion for dem og at de kan lide at konkurrere.

- I modsætning til bowling, spiller vi med meget lettere kugler og hvor bowling består af 10 kegler, er der 9 kegler for enden af den 23,5 meter lange keglebane. Banen er 35 cm. bred, fortæller Henry Hansen fra kegleklubben, og han tilføjer:

- Kom alene, eller tag familien, venner, naboer eller kolleger med. Deltagelsen kræver ingen tilmelding og er gratis.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst