Åbent hus ved gymnastikuge

Søndag 4. september 2022 kl. 07:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Åbent hus ved gymnastikuge
Karise Gym & Fitness deltager i det landsdækkende arrangement "Hele Danmarks Gymnastikuge". Arkivfoto fra et tidligere arrangement: Henrik N. Jensen

Karise Gym & Fitness er med i landsdækkende gymnastikuge.

Karise: Karise Gym & Fitness holder åbent hus og inviterer alle interesserede indenfor til nogle sjove og aktive dage i gymnastikkens tegn, når det landsdækkende arrangement “Hele Danmarks Gymnastikuge” løber af stablen den 5.-11. september.

Her har alle interesserede mulighed for at prøve kræfter med foreningens mange holdtilbud til både børn og voksne og finde ud af, hvad gymnastikken og foreningen har at byde på.

Det er ganske gratis og uforpligtende at kigge forbi, og man kan prøve jumping, trampolin, parkour, E-sport, dans, spinning, stram op, crossgym, fitness samt naturligvis masser af gymnastik.

Over hele landet

“Hele Danmarks Gymnastikuge” finder sted over hele landet, og formålet er at give alle danskere mulighed for at opleve det aktive og sjove fællesskab, som gymnastik tilbyder.

- Gymnastik kan noget helt særligt, og alle kan være med. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og vi håber at se folk i alle aldre, som har mod på at prøve noget nyt og have det sjovt sammen med andre, siger formand i Karise Gym & Fitness, Aage Sandfeld Jensen.

Hos Karise Gym & Fitness betyder åbent hus, at alle er velkommen på de enkelte hold, dog under den forudsætning, at der er plads.
Man kan se alle holdenes træningstider på Your text to link...

Man er også velkommen til at kontakte Aage Sandfeld Jensen på telefon 20 40 84 21 eller e-mail Mail@GymFitness.dk for yderligere information.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst