Løb og Støt Brysterne

Torsdag 1. september 2022 kl. 08:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Løb og Støt Brysterne
Elisabeth Lundstedt og Karina Bøje Madsen fra Team Førslev Motion inviterer til endnu et velgørenhedsløb. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Førslev: Så er Elisabeth Lundstedt og Karina Bøje Madsen fra Team Førslev Motion klar med endnu et løb. Denne gang er det til fordel for Støt Brysterne, og det finder sted søndag den 11. september.

Denne gang er der kommet endnu en distance på programmet, nemlig maraton - altså godt 42 kilometer, men mindre kan også gøre det, for det vigtigste er at være med, at få sig rørt, og så samtidig støtte en god sag.

Derfor kan man også “nøjes” med en halv maraton, 10 kilometer, fem kilometer og én mil. Med andre ord så er der noget for enhver, og vil man gå en rute, så er man også velkommen til det, når bare man holder sig inden for den fastsatte tidsgrænse.

Ruterne er tydeligt afmærket, og man løber efter canonball-princippet, hvilket vil sige at man selv noterer sin tid i løbsprotokollen efter sit løb - så også her gælder det, at det vigtigste er at være med.

Der vil være depot til halvmarathon ved 10 km, og i mål. Til maraton ved 10, 20, 30 km og i mål. Samt væskedepot ved ca. hver 3. km til halv- og helmaraton. Der er vand, frugt, kaffe og kage til alle i mål.
- Til dette løb har vi fået fremstillet en lækker løbe-t-shirt, med samme motiv som på vores medalje, fortæller Elisabeth.

Priser: Hvis man betaler 225 kr. får man en Støt Brysterne t-shirt, og en medalje i stål, men man kan også betale 140 kr. og så får man en medalje efter løbet. Desuden kan man nøjes med at betale 65 kr. og så bare deltage i løbet. Uanset hvad man vælger, så går der 25 kr. pr. deltager til Støt Brysterne.

Læs mere, og tilmeld dig, på teamførslevmotion.dk

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst