Ukraine har glemt noget

Mandag 29. august 2022 kl. 15:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ukraine har glemt noget
Indlæg af:
Steen Petersen,
Næstformand for Dansk Folkeparti i Faxe,
Jernbanegade 23 E,
Haslev

I 1991 blev Sovjetunionen opløst i et stort antal selvstændige stater. Selv om der var mange russisk-talende indbyggere i staterne, udgjorde de ingen steder over 50 % af befolkningen i større sammenhængende områder, men der var en undtagelse, nemlig Ukraine.

Dobbeltsproget
Befolkningen i det sydlige Ukraine, i Donbas og på Krim var og er først og fremmest Russere. Det er derfor uanstændigt, at Ukraine insisterer på at fortsætte med at annektere disse landområder, det er ikke Ukraines land. Ukrainerne har glemt, hvad demokrati er. Det er folkenes nationale selvbestemmelsesret baseret på demokratiske afstemninger. Der er ikke tale om uretmæssige erobringer !

Grænser
Det er sådan, man trækker grænser, og Ukraine skal derfor afstå de landområder, der ikke er deres. De har vist glemt, hvad demokrati er. Der kan blive Fred mellem de to lande meget hurtigt, hvis Ukraine følger princippet om folkenes nationale selvbestemmelsesret.

Rusland har storsindet givet selvstændighed til de andre gamle sovjetrepublikker. Nu er det på tide, at Ukraine viser samme imødekommenhed. Så er jeg sikker på, at Rusland vil vise imødekommenhed overfor Ukraine og lade dem beholde Odessa med omegn. Det vil være vejen til en endelig fred !!!


© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
- Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
- Ukraine skal stoppe krigen
- Skal det være Laplands Allé?
- Haslev, fra stationsby til pendlerby
- Teestrup Nederenvej og Teestrup Grusvej
- Tænd lys i mørket
- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst