Der var engang en flot og dygtig lærer...

Fredag 26. august 2022 kl. 13:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Elevrådsformændene Simon og Mathias klipper snoren - og Green Zone var indviet. I dagens anledning havde de taget det flotte tøj på. Foto: Torkild Svane Kraft

Der var taler, snoreklip, chips og boblevand (sodavand) på Karise Skole fredag ved middagstid. Green Zone blev indviet.

Green Zone er en helt speciel afdeling for udskolingen, altså for elever fra 7. til 9. klasse. En lounge kan man vel godt kalde Green Zone. Der er tale om tre sammenhængende rum i smukke grønne farver. I det største rum er der lækre lædermøbler udformet så man sidder i ro ved hvert møbelarragement.

Meningen med Green Zone er da også at rummene er beregnet til fordybelse, studie og afslapning.

- Det er godt at de endelig har lavet et sted hvor vi kan arbejde i ro. Tidligere måtte vi sidde på gangene med masser af larm, men nu kan vi sidde her i fred og ro. Det er et stilleområde, sagde Magnus fra 7.A.

Men en gang imellem må man godt larme lidt, for i et af rummene står der et bordfodboldspil, som man kan bruge når der ikke er nogen der arbejder i Green Zone.

På gangen foran Green Zone kommer der, om kort tid, en vanddispenser så man altid kan få iskoldt vand. Der bliver også opsat en mikroovn, så man kan varme mad, samt en kedel så man kan lave en kop kaffe eller andre varme drikke.

Det var lærer Christian Henriksen der holdt åbningstalen, og han havde valgt at skrive et eventyr der startede med ordene “Der var engang en flot og dygtig lærer, der gerne ville at eleverne har det så godt som muligt, og lærer så meget som muligt...”

Og det var da vist ham selv han talte om, for han er en af de aktive ved skabelsen af Green Zone. Og heldigvis var andre lærere og skolens ledelse enige om, at de store elever vil kunne få gavn og glæde af Green Zone - og så blev midlerne fundet, og ud fra de bemærkninger der faldt blandt eleverne, så er det lokaler de virkelig har glædet sig til.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst