Mere end en musikskole

Mandag 29. august 2022 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mere end en musikskole
Malene Plambech Lundsgaard
I år er det den nye musikskoleleder Malene Plambech Lundsgaard der, sammen med 12 musikskolelærere, glæder sig til at tage imod alle musikglade børn og unge i Faxe kommune.

- Musik har altid været omdrejningspunktet i mit liv, fortæller Malene Plambech Lundsgaard. For mig er musik fællesskab, trivsel, kreativitet, kommunikation og gode oplevelser. Det er vigtigt, at vi som samfund sørger for at skabe gode rammer for musik og kultur som en del af fortællingen om, hvem vi er, hvilken kultur vi er en del af, og hvor vi gerne vil hen. De rammer er jeg både glad og stolt over, at jeg som musikskoleleder skal være med til at skabe og videreudvikle.

Musikskolen skal være en musikskole i fremtiden, hvor man skaber en bæredygtig skole, som både følger med i tiden, men samtidig bevarer en respekt for musikkens håndværk.

- Musikskolen kan tilbyde noget helt særligt til vores børn og unge. Tid til fordybelse, og det at lære at øve sig. Når man øver sig, er det ikke kun musik man bliver bedre til - de lærer at øve sig til livet, fortæller den nye leder.

Børn der går i musikskolen får fordybelse, ro, nærvær og fællesskabs oplevelser som danner dem for livet.

Faxe Musikskole har plads til alle børn mellem 0 og 25 år. Musikskolen tilbyder babymusik, rytmik og musikbutik (0.-3. klasse) for de yngste. Derudover er der blandt andet ledige pladser på trompet, sang, fløjte, violin, og obo.

Vil du være med så kontakt musikskolen. Se mere på faxemusikskole.dk.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst