The Shackleton Trio spiller i Haslev Folk Club

Fredag 2. september 2022 kl. 10:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

The Shackleton Trio spiller i Haslev Folk Club
The Shackleton Trio åbner Haslev Folk Clubs efterårssæson.

Fredag den 9. september kl. 20.00, starter Haslev Folk Club efterårets koncertsæson med charmerende folkemusik leveret af The Shackleton Trio, som kommer fra England. Det foregår på Haslev Bibliotek, Mødesalen.

Trioen består af violinist og sanger Georgia Shackleton, guitarist Aaren Bennett og Nic Zuppardi, der spiller mandolin og banjo.

Stilen er gedigen engelsk folkemusik, hvor de blander deres egne kompositioner med traditionelle melodier og sange. Georgia har en evne til at finde de gamle historier fra deres hjemegn, East Anglia. Men derudover har de hentet inspiration fra blandt andet den nordiske tradition.

De er unge og har en frisk og ungdommelig tilgang til både musik og humor. Fulde af gåpåmod har de allerede turneret i 7 år både i og uden for England, og de er stærkt på vej til at slå deres navn fast på både engelske og internationale folkemusikscener, såvel som i britisk TV og radio, hvor de har fået flotte anmeldelser.

Shackleton Trio har i maj udgivet en ny CD (deres 3. studie-CD) Mousehold, som de sikkert vil præsentere i Haslev. Fra maj til august i år har de turneret England og Skotland tyndt, før de kommer til Norge og Danmark her i august og september.

For nye gæster i klubben kan det være nyttigt at vide, at adressen på Haslev Bibliotek er Jernbanegade 62. Mødesalen finder man ved at gå ned ad stien langs siden af bygningen - eller køre ad Frederiksgade og Rådhusstræde, hvor man også kan finde en parkeringsplads.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst