Stafet for Livet - lørdag den 10. september

Torsdag 1. september 2022 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stafet for Livet - lørdag den 10. september
Haslev: Stafet for Livet bliver lidt anderledes i år, idet stafetten “kun” foregår lørdag den 10, september fra kl. 15 til 22 i Lunden bag biblioteket.

- Da vi mangler frivillige, har vi tænkt nye tanker og valgt, at stafetten kun foregår om lørdagen, men konceptet er det samme: Fokus på Fighterne - tidligere og nuværende kræftpatienter, som er Stafettens æresgæster - og på Lysceremonien. Det er gratis for fightere at tilmelde sig, alle fightere får en gul T-shirt i anledning af stafetten og Fighter middag i Fighterteltet, fortæller formanden Marian Bratløv Christensen.

Dagens program:
Kl. 15.00 mødes man i HF Nielsens Have i Haslev - det er den lille plads på Jernbanegade 6 - og går i samlet i parade gennem Jernbanegade til Lunden, hvor resten af arrangementet foregår, her går Fighterne i de gule trøjer forrest, og de øvrige hold kommer bagefter.

Kl. 16.00 åbnes Stafetten officielt i Lunden med åbningstale ved borgmester Ole Vive, med fightertale og opsendelse af duer.

Kl. 17.00 er der fighter-middag med lækker mad og drikke fra lokale leverandører.

Kl. 17.00 - 20.00 er der for øvrige deltagere fra holdene og tilskuere/besøgende salg af pølser med brød, øl og vand, kaffe og kage, så alle kan få stillet den værste sult og tørst.

I løbet af eftermiddagen og aftenen er der arrangeret aktiviteter og underholdning, og det er Allan Grasberger, der styrer løjerne og annoncere hvad der nu skal ske.

Kl. 21 afholdes den traditionelle og smukke lysceremoni med lys-tale, musik, et minuts stilhed og en "stillerunde".

Kl. 22 slutter Stafetten

Til deltagerne/holdene er der to gåruter i lokalområdet og en løberute på en del af Hjertestien, rundt om skoleengen. Alle der gerne vil gå/løbe får udleveret et kort med de tre ruter.
Stafetten søger frivillige

For at kunne afvikle ovenstående program har vi brug for flere frivillige til fx at hjælpe til med mad, tombola, sponsorer – og det allervigtigste på dagen: At holde styr på det hele.

Vil du være frivillig? Kontakt venligst: Mohammad Ajine på mobil 2899 0194, mail: ajine@cancer.dk. Susanne Ulk, mobil 2763 4743, mail: ulk@live.dk. Marian Bratløv Christensen, mobil 2859 3552 mail: marianbc@waoomail.dk.

- Vi håber at se rigtig mange forskellige hold til nogle hyggelige og stemningsfulde timer, udtaler formanden.

Man kan enten oprette sit eget hold, hvilket koster 100 kr. eller tilmelde sig et af de allerede oprettede hold. Tilmelding koster 100 kr. per person.

Tilmelding på hjemmesiden: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haslev. Tilmelding på dagen, fra kl. 10.00 - 15.00 i Kræftens bekæmpelses telt i Jernbanegade ved biblioteket og fra kl. 16.00 i Lunden. Her kan også købe lysposer til 50 kr. Som man kan skrive en hilsen eller lave en tegning på i Lys teltet under stafetten i Lunden.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst