Annette Rønnov udstiller i Huset40

Tirsdag 30. august 2022 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Annette Rønnov udstiller i Huset40
Værk af Annette Rønnov

Faxe Ladeplads: Der er fernisering i Huset40, Hovedgaden 40, Faxe Ladeplads, søndag den 4. september kl. 14-16.

Nu kan Huset40 igen byde på en flot og spændende fernisering. Det er denne gang, den lokale, kendte kunstner Annette Rønnov, som udstiller sin mangfoldighed af billeder, som hun har malet igennem mange år.

Annette er vokset op i Haslev, men har siden 1971 boet i Faxe Ladeplads. Hun er uddannet designer og tilskærer og har undervist unge mennesker i dekoration og reklame. Yderligere har hun undervist voksne i keramik, vævning, syning og billedkunst.

Annette har i ca. 30 år malet billeder, og bevæger sig mest i akvarel og akryl på lærred. Det er disse billeder vi vil kunne se udstillet i Huset40. Det er hendes liv som spejder, der har givet hende den kærlighed til naturen, som afspejler sig i hendes billeder. Altid er hun på udkig efter motiver, som hun fotograferer og maler efter, eller hun samler effekter, som kan bruges i malerier eller collager.

Efter at Annette er blevet pensionist, har hun fået tid til at tage på malerejser til eksotiske steder, helst hvor der er klippelandskaber at male. Hendes rejser er bl.a. gået til Sydafrika, Cap Verde og Korsika. Den seneste rejse gik til Kappadokien i Tyrkiet. Yderligere holder Annette foredrag om sine mange rejser.

Kig forbi Huset40 den 4. september kl. 14-16, hyg dig et par timer, få en snak med kunstneren og betragt hendes mange, flotte billeder. Udstillingen kan yderligere ses frem til 31.12.22, når der er arrangementer i Huset40.

Hvis du har spørgsmål til udstillingen, eller selv ønsker at udstille, kan du henvende dig til Birgitte Drent Sørensen mobil 2035 6093.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst