Krasserrevyen er klar til at spidde lokalsamfundet

Torsdag 1. september 2022 kl. 11:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Krasserrevyen er klar med flere forestillinger. Fra venstre: Bent Laursen, Marit Hvam, Karin Jørgensen, Kaj Schjerlund Nielsen, Louise Fer, Christina Lund og Ole Mørkeberg. Foto: Torkild Svane Kraft

Trænger du til en god, sjov og livsbekræftende oplevelse, så kunne det måske være en god idé at komme til Krasserrevyen - revyen med de lokale skuespillere og tekstforfattere. Krasserrevyen kan opleves seks gange i Ulse Forsamlingshus med præmiere lørdag den 24. september.

Igen i år er det Bente Petersen der er instruktør, og hun har desuden skrevet flere af numrene, men også Marit Hvam og Henning Pedersen har skrevet numre, mens enkelte numre er lånt fra andre revyer.

Krasserrevyen åbner med et jubilæumsnummer - for i år er det 25. gang den populære revy opføres. Og så vil nogle måske mene, at den har eksisteret meget længere. Det er sådan set også rigtigt, for revyen startede mange år tidligere, men det er altså “kun” 25. gang det sker under navnet Krasserrevyen.

Borger“service”
Som sædvanlig kommer man vidt omkring, og får, på en kontant, men dog kærlig måde, spiddet samfundet. Også det helt lokale. Man kan f.eks. opleve Marit Hvam som medarbejder i Borgerservice og Kaj Scherlund Nielsen som en frustreret borger der forsøger at få en tid.

I al sin enfoldighed møder han op i Borgerservice, hvor medarbejderen ikke just ser ud til at have travlt, og regner med at få hjælp. Det gør han ikke, men får besked på at han skal bestille tid online, hvilket han dog kan få hjælp til:

- Du klikker på kommunen, du klikker på borgerservice, du klikker på på bestil tid, du klikker på pas, du klikker på.... Det er bestemt ikke nemt at være borger, hvilket Kaj så afgjort finder ud af. Og det samme gør medarbejderen til sidst. Men hvad der sker, må du møde op os se...

Mangfoldigheden tages også under kærlig behandling i nummeret “LGBT+ og en helt masse bogstaver” og her kommer man hele vejen rundt om mangfoldigheden. Et hylende morsomt, og tankevækkende, nummer der bl.a. byder på en øm dans mellem Bent Laursen og Kaj Schjerlund Nielsen.

Vores helt egne politikere, dem i byrådet, tages også under kærlig behandling. På scenen møder du dem allesammen - borgmesteren, udvalgsformændene og dem der gerne ville have været det.

Et nyt navn byder Krasserrevyen på i år, nemlig Louise Fer, som man blandt andet kan opleve som dykker ansat af Faxe Kommune til at fjerne plasticaffald i Faxe Bugt - og en helt masse andre opgaver. Dykkeren hedder naturligvis Boye.

Der er præmiere lørdag den 24. september hvor der bydes på en lækker middag efterfulgt af revy og bagefter dans til levende musik. Det samme gør sig gældende fredag den 30. september, lørdagene den 1. og 8. oktober. Søndag den 25. september og søndag den 9. oktober bydes der på revy og kaffe.

krasserrevyen.dk kan man se mere, herunder hvordan man bestiller billetter.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst