Nu kan du lære japansk

Fredag 26. august 2022 kl. 08:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu kan du lære japansk
Gennem AOF tilbyder Thor Birkedal undervisning i japansk. Foto: Torkild Svane Kraft

Har du gået med tanken om at lære japansk, så er muligheden der nu. Gennem AOF Østsjælland tilbyder Thor Birkedal undervisning i japansk.

Undervisningen, der foregår i rød bygning på Rolloskolen i Faxe, starter torsdag den 8. september kl. 19.00 og fortsætter frem til midten af december måned med to undervisningstimer af gangen.

Thor Birkedal, der bor i Faxe, er kandidat i japansk fra Københavns Universitet. Det blev han for to et halvt år siden - og så begynder han i øvrigt på religionsvidenskab her i efteråret, men det er en helt anden historie...

Kan man så lære sproget på de ialt 14 gange, ville avisen vide. Det vil Thor ikke love, men man vil kunne få et godt indblik i det japanske sprog, så man forstår i hvert fald en god del - både det talte og det skrevne.

Japansk skrift er meget anderledes end vores skrift. Her har vi kun 28 bogstaver at vælge mellem. På japansk er der flere tusinde - og tager man kinesisk skrift med, som også er en del af det japanske - bliver det til endnu flere. Og så skriver og læser man fra højre side og nedad, hvor vi jo er vant til at læse oppefra, fra højre mod venstre.

Men det kan altså lade sig gøre, at lære sproget. Også gennem Thors kursus gennem AOF, og bagefter kan man jo så glæde sig over at kunne noget som de færreste kan.

Man tilmelder sig på den lange adresse https://aof.dk/kurser/sprog/japansk/aof-ostsjaelland-faxe/1422206035/japansk-sprog-for-begyndere/32933/ - eller klik på linket...

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst