Gospelglæde i 25 år

Torsdag 25. august 2022 kl. 14:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gospelglæde i 25 år
Lyst til at synge gospel? New Day Gospel er klar til en ny sæson og alle er velkomne. Privatfoto.

Hver torsdag gennem ikke mindre end 25 år, har man kunnet høre en masse livsbekræftende sang i Teestrup Sognegård - for det er om torsdagen, at New Day Gospel øver.

Efter en sommerpause er koret klar til endnu en sæson. Torsdag den 1. september er alle velkomne til at dukke op, og se om det at synge i et gospelkor kunne være interessant. Man møder bare op kl. 19.15.

- Og folk bør gå til sang. Man går altid glad hjem, og man bliver fyldt med energi, siger Charlotte Børgesen fra New Day Gospel, da hun forleden kiggede ind på redaktionen.

Der er omkring 20 medlemmer i New Day Gospel. Allesammen kvinder, men mænd er altså særdeles velkomne, siger Charlotte Børgesen, der tilføjer at repertoiret er nyere gospel samt soul, funk og R&B. Det er Tenna Toft der dirigerer koret.

Udover det der samler medlemmerne, altså sangen, så har det gode sociale fællesskab en meget stor betydning i New Day Gospel. Man har der rart og dejligt i fællesskabet, hvilket underbygges af at flere medlemmer har været med i koret i samtlige 25 år det har eksisteret. “Vi er næsten som en familie” siger Charlotte.

De seneste par år har dog været lidt underlige. Corona ødelagde meget, men alligevel mødtes medlemmerne i New Day Gospel for at øve. Det var dog online det foregik under nedlukningerne. Man kunne naturligvis ikke synge sammen via Zoom, men man kunne øve teknikker.

Heldigvis ændrede situationen sig. Man måtte igen mødes, og her i foråret har New Day Gospel deltaget i Gospelfestival i Tivoli og de har sunget ved Sankthans i Solrød Strand. Senere på året, eller måske til foråret, vil New Day Gospel afholde en jubilæumskoncert.

Du kan læse mere om gospelkoret på hjemmesiden newday-gospelkor.webnode.dk og du kan finde dem på Facebook. Søg på Newday-Gospel.
Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst