Pragtfuld Crazy Night

Lørdag 13. august 2022 kl. 12:29

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vinkældertorvet var fyldt da Shubberne gik på scenen. Foto: Torkild Svane Kraft

“Med den fantastiske opbakning, så er der da noget ved at arrangere noget”. Det sagde Faxe Borger- og Erhvervsforenings tovholder for Crazy Night, Poul Bodeholt, med et stort smil, da avisen fandt ham mellem de utroligt mange mennesker der var mødt op til årets Crazy Night.

Og der var virkelig mange mennesker. Man kan undre sig over hvor alle de mennesker der år efter år møder op til Crazy Night kommer fra, for man føler næsten at der kommer flere mennesker end der bor i byen.

Der var da også meget at komme efter. Masser af underholdning for børn, god musik leveret gennem hele arrangementet af Black Box Band, foreninger der præsentrede sig selv - og selvfølgelig god mad og kolde øl og vand - og ikke mindst muligheden for at få en snak med hinanden.

Sidst, men ikke mindst, det der trækker mange til Vinkældertorvet, er Faxe Borger- og Erhvervsforenings evne til at finde bands der falder i de flestes smag. I år var det Shubberne der indtog scenen kl. 21 - og de gode gamle Shubbere, der virkelig forstod at levere varen, kunne skue ud over et Vinkældertorv fyldt med glade mennesker.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst