Og prisen gik til Faxe Madhus

Lørdag 13. august 2022 kl. 10:26

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Og prisen gik til Faxe Madhus
En glad og stolt familie Lunddal har netop fået overrakt Faxe City Prisen af borgmester Ole Vive. I baggrunden ses Birgitta Carlberg fra Faxe Borger- og Erhvervsforenings eventudvalg. Foto: Torkild Svane Kraft

Og prisen gik til Faxe Madhus
Fire glade modtagere af Faxe City Pris 2022: Camilla, Julie, Kim og Jacob Lunddal. Foto: Torkild Svane Kraft
De senere år er Faxe City Pris blevet uddelt i forbindelse med Crazy Night, og i år var det borgmester Ole Vive der stod for prisuddelingen - og kunne afsløre et populært valg, nemlig Faxe Madhus.

Faxe City Prisen, som er stiftet af Faxe Borger- og Erhvervsforening, kan gives til en forening, en person eller en virksomhed der har udmærket sig ved at sætte byen på landkortet og som gør en indsats til gavn og glæde for Faxe by.

Der var tre nominerede til Faxe City Prisen - Merle og Wilde, Fine og altså vinderen Faxe Madhus. Borgmesteren fremhævede flere ting der gjorde udslaget. Faxe Madhus har afviklet gode halfester, de er altid at finde på Vinkældertorvet ved forskellige arrangementer og under coronanedlukningerne bragte Faxe Madhus med ud til utroligt mange mennesker. Ingen skulle sulte under nedlukningerne.

Og sidst, men ikke mindst, er folkene bag Faxe Madhus nogle meget vellidte mennesker, hvilket man tydeligt kunne mærke på klapsalverne da prisen blev overrakt.

Det er ægteparret Camilla og Kim Lunddal der driver Faxe Madhus, godt hjulpet af deres to børn Julie og Jacob, og på spørgsmålet om hvad de 3.000 kr. der følger med Faxe City Prisen, skal bruges til, var der ingen tvivl hos Kim Lunddal:

- Pengene skal bruges til noget der kan glæde børnene, for de er altid så hjælpsomme.

Med prisen følger også den flotte vandreskulptur som er lavet af den lokale kunstner Ivan Valentin. En skulptur som det næste års tid, kommer til at stå i Faxe Hallen hvor Faxe Madhus holder til.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Porsche-Kim fejret med manér
- Mindeudstilling for Charlotte Clante
- Inspirationsmøde om digital markedsføring
- Et liv udenfor hamsterhjulet
- Lei Moe spiller i caféen
- 90-årig udstiller
- Kommunen vil spare på energien
- Samtalen vi aldrig får taget - men burde tage...
- Afholdt lærer er gået på pension
- To aftener i B&W Café
- Årets sidste torvedag
- Pierre Dørge i Loen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst