Åben udstilling i gårdhaven

Fredag 5. august 2022 kl. 07:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Åben udstilling i gårdhaven
Bo Degn Mikkelsen udstiller i sin gårdhave.

Haslev: Kunstner Bo Degn Mikkelsen udstiller i sin gårdhave i Torvegade 17, søndag den 7. august. Alle er velkommen til at kigge inden for mellem klokken 10 og 15.

På dagen vil malerierne være til salg, men man er meget velkommen til blot at komme forbi og se Bo Degn Mikkelsens værker.

På dagen kan der købes øl, vand og vin til rimelige priser.

I byen siden 1984

Bo Degn Mikkelsen er født i Søborg men har boet i Haslev siden 84. Han er enkemand og har to drenge samt fire børnebørn.

Han er tidligere tømrer- og møbelsnedkermester med værksted i Bagsværd og han har også været bygningsingeniør og skadekonsulent fra forsikringsbranchen.

Bo Degn Mikkelsen er 67 år og er gået på pension. Han er autodidakt akryl billedmager og begyndte så småt med at male i 2008, på opfodring af hans afdøde hustru, som var yderst kreativ.

- Jeg har ikke rigtigt gjort det store væsen ud af maleriet. Folk kender mig kun gennem mund til mund, men jeg har dog haft en lille udstilling på Café Klinker i 2013. Steingrims Kælder har fem værker hængende som jeg har lavet på bestilling, fortæller han.

- Jeg har søgt om optagelse i kunstnergruppen "Åbne atelierdøre", men først vil jeg lave min egen åbne udstilling i min have/gård med mine værker samt en gæstekunstner, tilføjer Bo Degn Mikkelsen.

Han opholder sig i øvrigt meget i Spanien, hvor han har et hus på et smukt ensomt bjerg. Her maler han også en del og forventer at lave en udstilling i foråret 2023.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst