Fem forrygende år i butikken

Onsdag 27. juli 2022 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fem forrygende år i butikken
Ann Dorthe Bergstrøm kan fejre fem års jubilæum som indehaver af Fine. Foto: Peer Rasmussen

Ann Dorthe Bergstrøm kan fejre fem års jubilæum som indehaver af Fine.

Faxe: Den 1. august 2017 overtog Ann Dorthe Bergstrøm dametøjsforretningen Fine på Torvegade 8, og det har været fem forrygende år for hende:

- Jeg har været virkelig glad for de fem år. Jeg har nogle virkelig gode kunder. Det er de bedste kunder, man kunne tænke sig. Det har været trofaste kunder, som har bakket op. Der har været meget arbejde i at drive butikken, men når man kan lide sit arbejde og har opbakningen, er det jo arbejdet værd, fortæller hun.

- Jeg har gennem alle fem år haft et godt personale. Jeg har tre unge piger og to damer, der hjælper lidt til. Den 1. august får jeg en elev i butikken, som gør sin uddannelse færdig her, tilføjer Ann Dorthe Bergstrøm.

Naturligt at overtage

Ann Dorthe Bergstrøm overtog Fine fra Majbritt Andersen og Ib Elberg, og var ikke i tvivl, da hun fik muligheden for at overtage butikken.

- Jeg havde været ansat i en butik her i byen i mange år. Jeg var ansat hos Majbritt og Ib, og da de gerne ville afhænde butikken, var det helt naturligt for mig at overtage Fine. Jeg har aldrig fortrudt beslutningen, fortæller Ann Dorthe Bergstrøm.

- 2019 udvidede jeg butikken med en skoafdeling, som altså blev etableret lige inden coronaen kom ind i billedet. Da vi så kunne åbne igen efter coronaen, stod kunderne på spring og der var drøn på, tilføjer hun.

For at fejre de fem år som indehaver af Fine, inviterer hun kunder og alle, som har lyst til at kigge inden for i butikken lørdag den 30. august mellem klokken 9 og 14.

- Der vil være lidt lækkert til ganen og der vil gode tilbud på dagen. Jeg glæder mig meget til at hilse på mine kunder denne dag, siger Ann Dorthe Bergstrøm med begejstring i stemmen.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst