Så er der Rivierafest

Mandag 25. juli 2022 kl. 08:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Creedence Rivivals fyrer den af fredag aften.

Faxe Ladeplads: Ingen sommer uden Rivierafest i Faxe Ladeplads - og selvfølgelig er der igen Rivierafest i byen - fra torsdag til lørdag i denne uge.

Traditionen tro starter man med et kæmpestort bankospil i det store telt i Lunden midt i byen. Spillet starter kl. 18.30, men der er åbent for salg af spillepladser allerede kl. 17, og kommer man i tide, kan man sikre sig de helt rigtige plader og pladser.

Fredag og lørdag er der tivoli Lunden og kl. 16 er der motorcykeloptog gennem byen. Fra kl. 16 til 20 leverer DJ/Frank musikken, mens Creedence Rivivals tager over fra kl. 20 til 24. Et fantastisk Creedence Clearwater Revival kopiband som spiller bl.a. Bad Moon Riising, Looking out My Backdoor,Long as I can See of the Light og mange flere.

Fredag, fra kl. 16, kan du opleve en lang række specialbiler på Gefionspladsen. Det er fortrinsvis amerikanerbiler fra en nystartet lokal gruppe af ejere af disse prægtige køretøjer, hvor der jo nok ikke ses så meget på hvor langt de kører på literen...

Lørdag
Allerede kl. 9 lørdag morgen er der kræmmermarked på Hovedgaden - og det fortsætter til kl. 16. Festpladsen med bl.a. tivoli åbner kl. 12.

Riviera-cykelløbet skydes i gang på Gefionspladsen kl. 11.00. Et cykelløb for alle, for her handler det ikke om at komme først, men om at have det hyggeligt, men har man lyst til at køre stærkt, så erman velkommen til det. Ruten er lige knapt 20 km. og der er mulighed for at gøre holdt ved Blåbæk Mølle.

Mellem kl. 13 og 15 er der Roséfestival ved Vin & Druen og Superbrugsen.

Den traditionelle fællesspisning starter kl. 18. Menuen består af to slags kød, to slags kartofler, salat, flute samt sovs til en pris på kr. 225,00. Billetter, som skal være købt inden den 28. juli, kan købes i Superbrugsen i Faxe Ladeplads, Boutique B i Faxe og i Cafe Lunddals i Faxe.

Under spisningen sørger DJ/Frank for musikken og mellem kl. 21 og 24 fyrer Torben Lenager & the Roosters den af på scenen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Julemarked i Leestrup
- Ærmerne er smøget op
- Et helt specielt møde: sang, musik, børn og demente
- Ærgerlig, men alligevel taknemmelig
- Nyt koncept: Nybolig Køberrådgivning
- Midtsjællands Kammerorkester spiller i Roholte
- Hvem har stjålet nissekraften?
- Først fortæller bhutanesisk flygtning og så er der film
- Mød Søren Ulrik Thomsen
- Lokalt band i semifinalen i stor international konkurrence
- Sprækker og andre ordløse fortællinger...
- Mistede livet i eneulykke
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst