Krigen bliver også dyr for Danmark

Tirsdag 12. juli 2022 kl. 13:18

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Krigen bliver også dyr for Danmark
Indlæg af:
Steen Petersen,
Næstformand i DF Faxe
Jernbanegade 23 E
4690 Haslev

Det er mere tydeligt end nogensinde, at der kun er en farbar politik fremover, nemlig at få fred mellem Ukraine og Rusland, hvor der skal tages hensyn til begge parter, og hvor NATO skal holde op med at presse Ukraine og Rusland til at forlænge krigen i årevis.

FRED
Hverken Rusland eller Ukraine kan nå længere, og må derfor søge et kompromis. Rusland må opgive at erobre hele landet, men må nøjes med at erobre Donbas og Krim. Det besluttede Ukraines 12 mio. russiske indbyggere allerede at gøre i 2014.
Der har været en reel borgerkrig mellem ukrainere og russere i Donbas siden 2014, og Rusland har allerede annekteret Krim i Rusland.

NATO
Der er ingen fornuft i, at NATO og USA bliver ved med at pumpe Ukraine fuld af flere og flere våben, og jeg advarer imod, at NATO ‘ s politikere fortsætter og fortsætter i årevis for at besejre Rusland. Hvis det sker, er der en stor fare for, at krigen eskalerer - måske med atomvåben.

LAD DE TO FOLKESLAG GÅ HVER TIL SIT
Lad Ukrainere og Russere leve hver for sig. Del landet. De har hver deres stykke. Det er vanvittigt at tvinge 2 folkeslag til at leve sammen, når de ikke vil. Russerne udgør ca. 20-25 pct. af befolkningen, lad dem slippe for at komme under ukrainsk styre. Lad også ukrainerne slippe for at komme under russisk styre.


© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
- Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
- Ukraine skal stoppe krigen
- Skal det være Laplands Allé?
- Haslev, fra stationsby til pendlerby
- Teestrup Nederenvej og Teestrup Grusvej
- Tænd lys i mørket
- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst