Jacob Panton - soldat og politiker

Onsdag 20. juli 2022 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jacob Panton - soldat og politiker
Jacob Panton holder foredrag i Familie og Samfund Karise. Arkivfoto: Jens Astrup

Familie og Samfund Karise inviterer til foredrag med Jacob Panton onsdag den 3. august kl. 19.00 i Sognegården i Karise.

Det er en spændende person der kommer til mødet i Familie og Samfund. En person der har prøvet mere end de fleste. Jacob Panton bor i Hårlev sammen med sin kone og deres tre børn. Han er uddannet landmand, men har været ansat i forsvaret siden 2001.

Jacob Panton har ikke mindre end fem udsendelser bag sig i Kosovo, Irak og Afghanistan. Foredraget i Karise har titlen “Såret soldat - før, under og efter“. Han vil fortælle om at blive dødeligt såret, om hændelserne, taktikken og tankerne da det stod på, men han vil også fortælle om livet efter skaden og processen i at finde sig selv igen.

Efter udsendelserne stiftede Jacob Panton Foreningen Veteranskytterne og han var folketingskandidat for Venstre ved det seneste folketingsvalg. Her var der tre helt lokale politikere der førte valgkamp sammen. Foruden Jacob Panton var det Sejr Folke fra Enhedslisten og Tanja Larsson fra Socialdemokratiet - og hun var den eneste der opnåede at blive valgt til Folketinget.

Medlemmer skal betale 100 kr. for foredraget mens ikke-medlemmer, som er særdeles velkomne, må af med 200 kr. men så er der også inkluderet kaffe og kage. Man skal forhåndstilmelde sig foredraget - ring til Eli på telefon 5678 8415.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst