Konstitueret i stillingen

Torsdag 30. juni 2022 kl. 14:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Konstitueret i stillingen
Thomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør i Faxe Kommune fra 1. august. PR foto: Kasper Løjtved.

Thomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør.

Hele kommunen: Direktør Thomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør 1. august, da Faxe Kommunes nuværende kommunaldirektør, Carsten Riis, har fået nyt job som direktør for Metroselskabet og Hovedstadens Letbane.

Frem til ansættelsen af en ny kommunaldirektør, forventeligt til 1. december, består direktionen i Faxe Kommune således af Thomas Knudsen og direktør Marianne Hoff Andersen, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at videreføre det arbejde, direktionen har sat i gang. Og med mit kendskab til og samarbejde med byrådet og de dygtige ledere samt medarbejdere i kommunen, ser jeg meget frem til at påtage mig opgaven, udtaler Thomas Knudsen, som blev ansat som direktør i Faxe Kommune den 1. december 2019.

- Som teknisk direktør har jeg også allerede et godt samarbejde med kommunens virksomheder, det ser jeg frem til at fortsætte og udbygge, tilføjer han.

Borgmester tilfreds

Borgmester Ole Vive er glad for, at Thomas Knudsen har takket ja til opgaven.

- Det var min indstilling til byrådet, at vi skulle tilbyde Thomas Knudsen konstitueringen som kommunaldirektør, og jeg er glad for, at et samlet byråd ser det, som jeg ser: En dygtig direktør, som ikke bare sikrer driften af kommunen, men som har øje for at fortsætte og lede det arbejde, som er sat i gang rundt om i kommunen. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, jeg allerede har med Thomas Knudsen, udtaler han.
Delt opgaverne

Fra 1. august og frem til, at direktionen er fuldtallig igen, har Thomas Knudsen og Marianne Hoff Andersen delt arbejdsopgaverne mellem sig.

Marianne Hoff Andersen vil varetage områderne Børn- & Læringsudvalget, Senior- & Sundhedsudvalget, Socialudvalget samt Beskæftigelses- & Integrationsudvalget.

Thomas Knudsen vil varetage områderne Teknik- & Miljøudvalget, Plan & Kulturudvalget, Økonomiudvalget og byrådet.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst