Pas på afpresningsfælder

Torsdag 30. juni 2022 kl. 13:04

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Pas på afpresningsfælder
Politiet har flere gange oplevet, at bekymrede borgere har henvendt sig efter nogle uheldige oplevelser med "massage"bestillinger.


Senest har en mand bestilt massage via en annonce, som han havde fundet på nettet. Men han fortrød senere sin bestilling, fordi han frygtede, at der var noget lusk bag.

Han fik nemlig en besked om, at han skulle møde massagepigens chef først og give ham pengene. Det afviste han og aflyste sin bestilling. Men svaret retur var, at han nu skyldte 5.000 kr. for for sent afbud og tabt arbejdsfortjeneste, og derudover kom der et gebyr på 500 kr. om dagen, indtil bøden var betalt.

- Samtidig truede de med at kontakte mandens samlever, børn og arbejdsplads. Manden gjorde heldigvis det helt rigtige: betalte ikke og kontaktede politiet. Pas på disse fælder og tænk dig om en ekstra gang før du bestiller en ydelse, hvor du ikke er sikker på, hvem der er i den anden ende, lyder det fra politiet.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst