Golfspillere samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse

Onsdag 29. juni 2022 kl. 10:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Golfspillere samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse
Pink cup 2022 - Rønnede Golf Klub: Søndag den 26. juni afholdt klubben Pink Cup med deltagelse af 48 spillere der gik en 18-huller runde i super flot og varmt solskinsvejr, kun med formålet at hygge sig - og samle penge ind til Kræften Bekæmpelses kamp mod brystkræft.

- Vi var virkelig heldige at have fint vejr og alle var i godt humør. Vi fik vist at vi i Rønnede Golf Klub står sammen, både juniorer, senior og veteranspillere var med. Alle var klar til at støtte op om kampen mod kræft og være med til at gøre en forskel, fortæller Christina Bloch.

Alle spillere fik udleveret goodiebag med hygge til runden. Den indholdte müslibar, sodavand, golfbolde, bananer samt en lyserød tyldbånd til at pynte med. Størstedelen valgte at støtte endnu mere ved at deltage i puttekonkurrence og købe fine lyserøde sløjfer til trøjen. Klubhuset og banen var pyntet med balloner, flag og Pink Cup flaget var rejst i flagstangen.

- Vi fik gået en hyggelig runde, og folk hyggede sig. Mange var klædt i pink og alle var i godt humør, så der summede af liv og glæde på banen. Vejret holdt og alle kom glade ind i klubhuset, klar til at få præmier. Der blev spillet i fire rækker, fordelt over dame A og B og herre A og B. Herrerne deltager kun for opbakningen, mens damerne har mulighed for at komme med til Pink Cup Landsfinale i Svendborg i september. Vinder af A-rækken blev Ditte Nystand og vindere af B rækken blev Lis Kærgaard Nielsen. I herrerækken vandt Thyge Sørensen i A-rækken og Jørgen Dalgaard Petersen B-rækken, lyder det fra Christina Bloch.

Deltagerne sluttede turneringen af med lækkert mad fra restauranten, efter maden blev der solgt lodder til lotteri, for at samle flere penge ind. I lotteriet havde mange lokale forretninger og virksomheder støttet op med gevinster, og da det hele blev gjort op kunne Rønnede Gold Klub sende 11.310 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst