Varetægtsfængslet for vanvidskørsel

Onsdag 29. juni 2022 kl. 09:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Varetægtsfængslet for vanvidskørsel
En noget chokeret trafikant anmeldte tirsdag morgen, at han kørte bag en bil, der blev bugseret baglæns af en anden bil, og der var ingen fører i den bageste bil.

Det var på Teestrupvej uden for Haslev, hvor den bugserede bil slingrede og flere gange var ude i rabatten. En modkørende trafikant måtte bremse voldsomt op for ikke at blive ramt.

På et tidspunkt ramte den slingrende bil en fiberboks og strejfede en bil, der holdt i en indkørsel, inden vogntoget kørte fast i nogle store sten.

På det tidspunkt var en politipatrulje nået frem til stedet, og her anholdt betjentene føreren, en 22-årig udenlandsk mand. Han forklarede, at han skulle køre bilen til skrot.

Han blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel efter færdselsloven og for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at fremkalde fare for andre. Efter afhøring på politistationen i Næstved blev den 22-årige fremstillet i grundlovsforhør. Han blev varetægtsfængslet til den 6. juli, og den bil, han trak, blev beslaglagt.© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Babysalmesang i kirken
- Pragtfuld Crazy Night
- Det er vildt sjovt...
- Og prisen gik til Faxe Madhus
- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst