Vesten opruster i et vildt tempo

Fredag 17. juni 2022 kl. 09:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vesten opruster i et vildt tempo
Indlæg af:
Steen Petersen,
DF-medlem af bestyrelsen
Jernbanegade 23 E, 4690 Haslev


Det ser ud til, at “Vesten” er blevet besat at et ønske om mere og mere krig i Ukraine. Både USA og de øvrige vesteuropæiske lande ser ud til, at de kan “vinde” en krig mod atommagten Rusland og påføre det et stort nederlag.

USA har besluttet at give Ukraine for milliarder og atter milliarder af dollars våben. Vesteuropas militære ledere ser også ud til at pumpe Ukraine fuld af våben. Det ser ikke godt ud. Selv om Ukraine ikke er i Vestens strategiske interesse, ser det ud til, at man nærmest med lukkede øjne og skælvende efter krig eskalerer krigen mod Rusland i et vildere og vildere tempo.

UKRAINE VIL TABE
Ukraines eneste mulighed for at få en fredsaftale med Rusland er at dele Ukraine, således at de russisktalende provinser mod syd, Donetsk, Luhansk og Krim får deres frihed og forenes/genforenes med Rusland. Når to nationaliteter ikke vil leve sammen, må de gå hver til sit. Det kunne Jugoslavien, så det kan Ukraine også.

UKRAINE VIL BLIVE ØDELAGT
Hvis ikke man gør det, tror jeg at Ukraine vil blive totalt ødelagt, uden at det vil gavne Vesten nogetsomhelst. Krigen vil trække ud i årevis og koste hundrede tusinder af døde.

Rusland kan ikke tabe, fordi landet er så stort. Det er meget fornuftigere at dele Ukraine, så hvert folk kan leve for sig selv.


© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
- Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
- Ukraine skal stoppe krigen
- Skal det være Laplands Allé?
- Haslev, fra stationsby til pendlerby
- Teestrup Nederenvej og Teestrup Grusvej
- Tænd lys i mørket
- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst