Fødselsdag og indvielse af nyt hundeområde

Mandag 20. juni 2022 kl. 09:08

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fødselsdag og indvielse af nyt hundeområde
På søndag er der indvielse af ny hvalpeafdeling, hvor hunden bl.a. kan prøve denne gyngende gangbro. Privatfoto

Fødselsdag og indvielse af nyt hundeområde
Faxe Ladeplads: Selv om det kun er et år siden Hundetræningsbanen i Faxe Ladeplads åbnede, er den allerede udvidet med endnu et område. Fødselsdag og indvielse finder sted søndag den 26. juni kl. 14 til 16.

Det nye område som indvies, er forbeholdt hvalpe og små hunderacer, men den må dog også bruges af større hunde, når banen ikke bruges af “de små”. Med indvielse af den nye bane består hundetræningsbanen nu af tre områder med et samlet areal på ikke mindre end 14.000 kvadratmeter.

Der er mange redskaber/forhindringer hundene kan prøve kræfter med, men der er også et område hvor man kan træne mange forskellige ting - og altså nu også et hvalpeområde.

Hundetræningsbanen er en afdeling under FLI, Faxe Ladeplads Idrætsforening, og man kan se mere på hjemmesiden fli.dk om indmeldelse mv., men man kan også betale for hver enkelt gang man bruger banen. Ved indgangen står der hvordan man gør det.

- Hundetræningsbanen er blevet et sted hvor hunde og hundeførere skaber nye relationer. Der udveksles træningserfaringer, der gives gode råd, der indgås legeaftaler, og mange andre ting, fortæller Anni Lunde Hansen fra hundetræningsbanen.

Dagens program
Fødselsdagen og indvielsen af hvalpeafdelingen starter kl. 14.00 og kl. 14.10 gives der gode råd til hvalpetræning og lidt senere præsenteres dagens aktiviteter, som alle fremmødte hunde og hundeførere kan deltage i.

Der serveres gratis kagemand, kaffe/te og saftevand så længe det rækker. Der er selvfølgelig også godbidder til de fremmødte hunde, og i dagens anledning er der fri adgang til hundetræningsbanen. Arrangementet slutter kl. 16.

Hundetræningsbanen ligger for enden af Dannebrogsvej. Når man ikke kan komme længere går man ind på det grønne område på højre hånd.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst