Længes Mette Frederiksen efter krig?

Tirsdag 7. juni 2022 kl. 13:03

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Længes Mette Frederiksen efter krig?
Indlæg af:
Steen Petersen, DF-bestyrelsesmedlem
Jernbanegade 23 E,
4690 Haslev

Lige før afstemningen om forsvarsforbeholdet, den 31/5/22 udtalte statsminister Mette Frederiksen, at hun håbede, “at Ukraine vil vinde.” Det er et fuldstændigt vanvittigt synspunkt. Hvad forestiller hun sig, at Ukraine vil gøre.

Skal Ukraine angribe Voronezh eller Moskva ? Skal krigen vare i årevis, vil Ukraine blive fuldstændig udslettet, Rusland er et kæmpeland, som ikke kan tabe alene på grund af sin størrelse, med mindre Mette Frederiksen vil have en atomkrig!

Det ville også klæde Mette Frederiksen, hvis hun satte sig mere ind i Ukraines og Ruslands forhold, før hun afslører sine drømme.

Det er en kendsgerning, at indbyggerne i Donbass og på Krim først og fremmest er russere, hvor de udgør det store flertal. F.eks. Har Krim været under russisk styre fra midt i 1700-tallet, og først i 1954 “overførte” den russiske Sovjetrepublik administrationen af Krim til Sovjetrepublikken Ukraine. Det skete i den Øverste Sovjet pr. Dekret. Mere ukrainsk var det altså ikke, og det var fuldstændigt ligegyldigt.

Russisk
Når befolkningsflertallet er russere, skal Ukraine selvfølgelig deles. Der er ingen fornuft i at holde liv i det multietniske Ukraine. Krim og Donbass er russisk, og skal derfor være en del af Rusland. Det er iøvrigt også en fordel for ukrainerne “at slippe af med” et så stort russisktalende mindretal.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Vesten vil have krig
- Blomstrende bymidte, eller er det bare vildt med vilje?
- Retninger er sat - vi er klar til et godt 2023
- Ukraine skal stoppe krigen
- Skal det være Laplands Allé?
- Haslev, fra stationsby til pendlerby
- Teestrup Nederenvej og Teestrup Grusvej
- Tænd lys i mørket
- Svar fra Faxe Forsyning
- Åbent brev til Faxe Forsyning
- Den rådne banan
- Tak for hjælpen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst