Klar til Sjællandsmesterskabet for kæpheste

Torsdag 16. juni 2022 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Klar til Sjællandsmesterskabet for kæpheste
MRF Hobby Horse holder Sjællandsmesterskab den 18. juni. Billedet er fra et tidligere arrangement. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft.

Der er Sjællandsmesterskaber for kæpheste (Hobby Horse) i Babberup den 18. juni.

Babberup/Haslev: MRF Hobby Horse holder Sjællandsmesterskab den 18. juni fra klokken 9 og stort set hele dagen på Høsten Teglværksvej 66.

Til Sjællandsmesterskabet vil der være aldersinddeling af klasser i henholdsvis børn 0-10 år, junior 11-17 år og senior + 18 år.

I børneklassen vil der være højdespring på 30, 40 og 50 centimer. I juniorklassen vil der være højdespring på 40 centimeter, 50 centimeter (deles med senior), 60/70 centimeter og 80 centimeter.

I seniorklassen vil der være højdespring på 30 centimeter, 40 centimeter, 50 centimeter (deles med junior) og 60/70 centimeter (deles med junior).

Der vil være fællesklasser i dressur kür, hvor det er opdelt i niveauerne begynder, øvet og svær.

Indendørs

Stævnet holdes indendørs i et ridehus og rundt omkring i ridehallen vil der være meget nøje opdelte områder som indikerer, hvor de forskellige discipliner afvikles.

Der er et caféområde, hvor der kan købes mad og drikkelse, og der vil være områder, hvor både firmaer og private opstiller deres boder. Her kan der købes forskellige ting til både kæpheste, rigtige heste og deres ryttere.

Der vil være en dressurbane, og en stor springbane, hvor flotte helt nye spring står opstillet med store tal på, så man ikke er i tvivl om rækkefølgen af springene. Endvidere vil der være præmieborde og dommerborde.

Det ventes, at der vil være deltagere fra Jylland, Fyn og Sjælland.
700 medlemmer

Det er MRF Hobby Horse, som arrangerer Sjællandsmesterskabet.
MRF Hobby Horse er Malene Lea Andersen, Rasmus Fog Larsen og Freja Fog Von Qualen.

De holder mellem seks og otte stævner årligt for både kæpheste samt rigtige heste og tilbyder undervisning hver tirsdag klokken 16-17 og onsdag klokken 17-18.

Der bliver trænet i flere typer og metoder indenfor blandt andet spring, dressur og agility. De holder en gang årligt en uges ridelejr i sommerferien for børn og unge mellem otte 8 og 18 år.
Derudover arrangerer de kurser, hyggedage, arbejdsdage, sommerfester og julefester samt tilbyder at holde fødselsdagsarrangement, konfirmationsindslag og indslag til firmafesten.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst