Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads

Torsdag 19. maj 2022 kl. 11:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
Fem gode år blev det til, men nu skal Kenneth Beenfeldt Hansen videre. Han skal være salgschef i 365/Fakta. Foto: Torkild Svane Kraft

Godt fem år blev det til som uddeler i Superbrugsen i Faxe Ladeplads, men nu er Kenneth Beenfeldt Hansen headhuntet til nye spændende opgaver.

Lige efter åbningen af den nye brugs i Faxe Ladeplads blev Kenneth Beenfeldt Hansen ansat som uddeler, og han havde et klart mål, nemlig at han ville være en aktiv del af lokalsamfundet, selv om han bor i Fensmark. Og den mission lykkedes til fulde.

Han kender stort set alle mennesker i byen, enhver forening og oven i købet blev han formand for Faxe Ladeplads Borger- og Erhvervsforening. En forening han for alvor vækkede til live, efter en lidt stille periode. Nu ser man foreningens initiativer overalt i byen.

- Det var virkelig en drømmestilling jeg fik for fem år siden. Jeg har nydt årene her i faxe Ladeplads, siger Kenneth, men nu venter en ny drømmestilling. Han er nemlig blevet udnævnt til salgschef for Coops kæde 365 og Fakta i Vest- og Østsjælland. En stilling han glæder sig meget til.

Med stillingen skal Kenneth være med til at omdanne de nuværende fakta-butikker til 365, og være med til at skaffe yderligere fremgang for de allerede eksisterende 365-butikker. Der er flere forskelle mellem 365 og Fakta. Det kunderne lægger mest mærke til, er flere varer i 365, og butikkerne fremstår pænere og mere indbydende.

- Og så er der noget helt nyt indenfor Coop, fortæller Kenneth B. Hansen. Begrebet butikschef erstattes af “partner”. Det er nemlig sådan at lederen af hver enkelt 365 bliver partner, og dermed får mere ud af det, hvis det går butikken godt. Og vel at mærke uden at man skal komme med penge for at blive partner. Partneren får også mulighed for at tage varer ind uden det skal godkendes af Coop.
Med andre ord har partneren meget frie hænder.

I 2020 blev brugsen i Faxe Ladeplads Årets Butik i Coop og sidste efterår fik Kenneth Beenfeldt Hansen den meget fornemme pris “Danish Retail Award”. En pris der uddeles af ZBC, Dansk Erhverv og DH Media A/S til entusiastiske og forandringsskabende butiksledere, der samtidig er gode købmænd.

Fredag den 27. maj er Kenneths sidste dag i Superbrugsen i Faxe Ladeplads. Mellem kl. 11 og 16 er der en lille afskedsreception i vinafdelingen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst