Nyt ordførerskab

Lørdag 7. maj 2022 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nyt ordførerskab
Tanja Larsson har fået nyt ordførerskab i den socialdemokratiske folketingsgruppe. Hun er nu ordfører for landdistrikter og øer. Billedet er fra 1. maj 2022 i Faxe. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft.

Tanja Larsson har fået nyt ordførerskab.

Faxe Kredsen/Hele landet: Tirsdag den 3. maj foregik der en rokade mellem ordførerskaberne i den socialdemokratiske folketingsgruppe på Christiansborg, fremgår det af en pressemeddelelse.

Tanja Larsson, der netop er kommet tilbage efter endt barsel, og som er valgt i Faxe Kredsen, skal for fremtiden være ordfører for landdistrikter og øer.

Det er et arbejde, der lægger hende meget på sinde og som hun ser frem til:

- Udfordringerne i landdistrikterne er en af hovedårsagerne til, at jeg gik ind i politik. En ubalance mellem land og by, hvor især yderområderne har haft det svært. Derfor er det et privilegie at få tildelt sådan en tillidspost. Et ordførerskab, hvor jeg kan være med til at skabe den balance mellem land og by igen, udtaler Tanja Larsson.

- Udfordringen består i, hvordan vi får skabt flere arbejdspladser tættere på dem, som bor i landdistrikterne. Hvordan sikrer vi, at vi bevarer skoler, institutioner og indkøbsmuligheder i de mindre bysamfund, siger hun.

- Vi ser jo, hvordan landsbyer stille og roligt lukker ned, og den udvikling er vi i fuld gang med at få vendt. Det har været en af Socialdemokratiets højeste prioriteter de seneste tre år. Det skal være lettere at leve livet i landdistrikterne, erklærer Tanja Larsson, som altså er ny ordfører for landdistrikter og øer.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst