Hyldet efter 30 år som svømmetræner

Fredag 29. april 2022 kl. 08:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hyldet efter 30 år som svømmetræner
Rønnede IF Svømnings formand Heidi Molter Andersen takkede Niels Jørgen Sørensen for hans store engagement i svømmeafdelingen. Foto: Torkild Svane Kraft

Hyldet efter 30 år som svømmetræner
Niels Jørgen Sørensen modtog blomster og rosende ord fra borgmester Ole Vive. Foto: Torkild Svane Kraft
Rønnede/Faxe: Der var sat store beachflag op både udenfor og indenfor i svømmehallen i Faxe i onsdags - og mange børn og voksne stod og viftede med små dannebrogsflag. Det var er en speciel årsag til.


Efter 30 år som svømmetræner, havde Niels Jørgen Sørensen nemlig besluttet at stoppe som træner, og hans store indsats i Rønnede IF Svømning, ville man gerne takke ham for, på sæsonens allersidste dag.

Måske havde Niels Jørgen luret at der ville ske noget, men nok ikke at så mange mødte op, og at borgmester Ole Vive også var mødt op, men det var han - og borgmesteren overrakte Niels Jørgen en stor buket blomster.

- Ildsjæle som dig betyder utroligt meget i foreningerne, og vi er i Faxe Kommune stolte og glade for den store indsats som du har ydet gennem så mange år. Stor tak for din indsats, sagde borgmesteren blandt andet.

Hver eneste onsdag gennem i hvert fald 30 år, måske lidt mere, fra kl. 17.30 til 19.45 har Niels Jørgen Sørensen troligt mødt op i svømmehallen, lige bortset fra hvis han har været på ferie, men de gange har der ikke været mange af.

Det er fra de helt små til de voksne, herunder også vandgymnastik og hold for vandskrække, har nydt godt af hans kompetencer inden for det våde element, men nu er det altså slut. Eller næsten. Niels Jørgen Sørensen sidder stadig i bestyrelsen for Rønnede IF Svømning, og skulle der mangle en træner på et hold en enkelt dag eller to, så har han lovet at træde til.

Det er i øvrigt ikke kun Niels Jørgen der er aktiv i svømmeklubben. Datteren Linda er også træner i Rønnede IF Svømning, og datteren Anja har også tidligere været træner i klubben - og ude i vandet plaskede et barnebarn rundt.

Derudover har Niels Jørgen været spejderleder i rigtig mange år, og er også med i Sct. Georgs Gildet, men nu er det altså slut med at være svømmetræner - og dermed bliver der også mere tid til familien. Det er i hvert fald planen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst