I fuld gang med forberedelserne

Torsdag 5. maj 2022 kl. 15:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

I fuld gang med forberedelserne
Forberedelserne til Haslev Kulturnat er i fuld gang, og man kan allerede nu melde ind med aktiviteter. Privat foto

Haslev Kulturgruppe har godt gang i forberedelserne.

Haslev: Så er forberedelserne i gang hos Haslev Kulturgruppe til årets kulturnat, som for Haslevs vedkommende løber af stablen fredag den 30. september.

I år har Haslev Kulturgruppe besluttet, at der ikke som tidligere skal være et bestemt tema, men at alle som sætter pris på kultur, blot kan deltage.

Der vil også være kultur i børnehøjde. Børneaktiviteterne har gruppen valgt at skulle begynde klokken 16, sådan at de helt små kan være med. Dette kommer der mere om senere.

- Forhåbentlig vil byens borgere, foreninger, institutioner, butikker og lignende være kreative og bidrage til en hyggelig kulturnat. Vi kan kun glæde os til at se hvad Kulturnatten 2022 vil bringe af dynamik, sprudlende liv og selvfølgelig en glad aften, udtaler Birgitte Carstensen fra Haslev Kulturgruppe.

- Vi er tidligt ude, men det betyder jo bare, at alle har god mulighed for at beslutte og forberede deres aktiviteter til kulturnatten, tilføjer hun.

Meld ind i god tid

Det er vigtigt at melde disse aktiviteter i god tid til Haslev Kulturgruppes webmaster, så de kan komme i programmet på hjemmesiden www.haslevkulturnat.dk), og senere i det trykte program til aftenen.

Hjemmesiden bliver løbende opdateret. Her kan man også se billederne og plakaterne fra de forrige års kulturnætter.
SN-Brød: Man kan skrive til e-mail haslevkulturnat@gmail.com, webmaster Erik Rønholt, eller via Facebookgruppen Haslev Kulturgruppe.

Haslev Kulturgruppe består af fem medlemmer, Sonja Bjergskov Larsen, Birgitte Carstensen, Brian Lauridsen, Anette Lauridsen og Charlotte Andersen samt webmaster, Erik Rønholt og so-me administrator, Maria Carstensen.

Hvis man lyst til at se, hvad gruppen laver, eller har gode idéer til kulturnatten, er man meget velkommen til at overvære et bestyrelsesmøde, eller simpelthen blive valgt ind ved generalforsamlingen den 16. maj.

Haslev Kulturgruppe en blandet gruppe med personer, som har boet i kommunen længe og som har en klar idé om i hvilken retning, Haslev skal bevæge sig.

Gruppen mødes cirka en gang om måneden, hvor møderne er produktive og uformelle.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst