Mød Kræftens Bekæmpelse i Haslev Bio 1. maj

Onsdag 27. april 2022 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mød Kræftens Bekæmpelse i Haslev Bio 1. maj
Susanne Ulk håber mange vil kigge indenfor i Haslev Bio og høre om Kræftens Bekæmpelse i Faxe kommune. Foto: Torkild Svane Kraft

Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Faxe inviterer til fejring og information om kræftsagen i Haslev Bio på søndag den 1. maj fra kl. 14 til 16.


- I Kræftens Bekæmpelse Faxe vil vi gerne markere og fejre den store opbakning, der er til kræftsagen - både på landsplan og i Faxe Kommune - ved at afholde en reception for alle, der støtter os på den ene eller den anden måde, fortæller formanden Susanne Ulk.

Arrangementet afholdes søndag den 1. maj i Haslev Bio kl. 14 - 16. Her byder foreningen på lidt godt at spise og drikke, korte fortællinger, videoer og billeder af de aktiviteter, der allerede eksisterer i kommunen. Og der vil være ”dialogborde”, hvor aktive fra de forskellige tiltag fortæller om, hvad netop de er involverede i.

Det kan være støtte som medlem, som stafetfrivillig, kampagnefrivillig, cafevært, indsamler, bidragyder, sponsor, samarbejdspartner, projektmager o. lign. Det kan også være støtte som potentiel samarbejdspartner eller ”bare” interesseret i, hvad Kræftens Bekæmpelse laver, eller man måske har idéer til, hvad der kan og bør arbejdes med.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst