Landsdækkende tennisevent rammer Haslev

Onsdag 27. april 2022 kl. 15:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Landsdækkende tennisevent rammer Haslev
Haslev Tennisklub inviterer til prøvedag på lørdag. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Lørdag 30. april inviterer tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn - én af dem er Haslev Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Haslev Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Themstrupvej 13 i Haslev, til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10-14. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

- Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis, fortæller klubbens formand Flemming Støiholm. Alle er velkomne og alle kan være med uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores dygtige medlemmer står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.

DGI og Dansk Tennis Forbund står bag
Haslev Tennisklub står i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet - Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund bag arrangementet. Projektleder i Bevæg dig for livet - Tennis, Lorenz Sønderby, siger:

- Med Tennissportens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele, der er ved tennis. Tennis er blandt andet mere gavnligt for helbredet end mange andre fritidsaktiviteter, det er en fleksibel sport at gå til, og man kan sagtens spille tennis sammen som familie på tværs af generationer.

Du kan se mere om Tennissportens Dag på www.bevægdigforlivet.dk/tennis.

Tennissporten er i de seneste år blomstret, endda under Covid, her kunne det lade sig gøre når der kunne dyrkes udendørssport. Haslev Tennisklub starter igen med nye introhold hvor træningen tilpasset dit målgrupperne - juniorer, senior eller +65 eller familier.
Nybegynderhold giver introduktion til tennissportens grundelementerne med ketcher føring, bevægelse og boldbehandling – første hold med start 8. maj.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst