Bladchefen er stoppet

Torsdag 21. april 2022 kl. 09:49

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bladchefen er stoppet
Kirsti Clement varetager indtil videre jobbet som bladchef på Haslev-Faxe Posten da Jacob Ekstrøm netop er blevet udnænt til bladchef på Ugeavisen Næstved. Foto: Torkild Svane Kraft

Os selv: Bladchef på Haslev-Faxe Posten, Jacob Ekstrøm, har skiftet arbejdsplads. Han er netop blevet udnævnt til bladchef på Ugeavisen Næstved, og er allerede stoppet på Haslev-Faxe Posten.

Det blev kun til godt halvandet år i chefstolen på den lokale ugeavis, inden Sjællandske Medier bad Jacob Ekstrøm overtage posten som bladchef i Næstved, hvor Christian Kopranen ellers var chef, og i øvrigt kom fra stillingen som bladchef på Haslev-Faxe Posten. Christian fortsætter på Ugeavisen Næstved, men nu som chefkonsulent og Jacobs højrehånd.

Kirsti Clement, der er bladchef på Stevns Bladet varetager indtil videre jobbet som bladchef på Haslev-Faxe Posten, sideløbende med jobbet på Stevns. Dette indtil en ny bladchef kan tiltræde på Haslev-Faxe Posten.

Man kan dog møde Jacob på Haslev-Faxe Posten i dag, torsdag, hvor der er reception i anledning af hans 50 års fødselsdag fra kl. 14 til 17.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst