Skal sætte skub i turismen

Tirsdag 19. april 2022 kl. 13:52

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Skal sætte skub i turismen
Ane Dolwad skal sætte skub i turismen

Til at sætte endnu mere skub i turismeudviklingen og forløse det store potentiale, vi har i vores område, er Ane Dolwad pr. 1. maj ansat som projektleder for Faxe Kommunes turismeindsats i regi af Business Faxe.

Ane har solid erfaring og en tung baggrund indenfor udvikling af turismevirksomheder. Senest kommer hun fra en stilling som lektor ved Professionshøjskolen Absalons grunduddannelse i Leisure Management, der har fokus på oplevelsesindustrien og tidligere har hun været konsulent i Billund Erhvervsfremme, hvor hun netop arbejdede med at udvikle turismebranchen.

Ane skal bygge videre på det gode arbejde, der allerede er skabt og sikre et solidt og veldokumenteret fundament for den videre udvikling. Allerede i 2022 vil Ane samle relevante turistvirksomheder i meningsfulde klynger, udvikle og eksekvere på arrangementer og events.

Samtidig skal der opbygges medlemsnetværk, som skal skabe værdi for de enkelte deltagere. Fokus vil i første omgang være på de geografiske logikker om Faxe Ladeplads og Gisselfeld, som oplagte destinationer for besøgende. Alt sammen i tæt samarbejde med Destination SydkystDanmark og turismestyregruppen, bestående af Feddet Strand Resort, Rønnede Kro, Østsjællands Museum, Camp Adventure, Gisselfeld Kloster og Faxe Kalk A/S.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst