Dirty Paws fejrer ét års fødselsdag

Onsdag 20. april 2022 kl. 08:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Dirty Paws fejrer ét års fødselsdag
Dirty Paws fejrer 1 års fødselsdag og du er velkommen til at være med. Det foregår på hundetræningsbanen på Dannebrogsvej i Faxe Ladeplads, og altså ikke på Prismet ved Faxe Kalkbrud... Privatfoto

Faxe Ladeplads: Det er nu ét år siden HPM Dirty Paws (beskidte poter) i Faxe blev stiftet, og det fejrer klubben lørdag den 23. april fra kl. 10 til 12 på Hundetræningsbanen på Dannebrogsvej i Faxe Ladeplads.


I Dirty Paws dyrker man canicross, der på almindeligt dansk betyder, at man løber sammen med sin hund, og man løber i et tempo hvor der er plads til alle, i alle størrelser - og det gælder både hunde og mennesker...

Fødselsdagen fejres sammen med FLI, Faxe Ladeplads idrætsforenings afdeling Hundetræningsbanen, og der tilbydes en mini-biathlon for hund og hundeejer, ligesom man kan høre nærmere om “hundeløbeklubben”.

Arrangementet er gratis - det eneste du skal medbringe, er praktisk tøj og evt. en sele samt snor til din hund. Du og din hund kan deltage uanset jeres træningsniveau.

- Normalt strækker en biathlon sig over nogle km, men vi har blot tænkt det som en sjov og overskuelig forhindringsbane denne dag, hvor man samtidig også kan stå og se på, fortæller Nicoline Sørensen.

Hundetræningspladsen, som lægger græs til fødselsdagen, ligger for enden af Dannebrogsvej i Faxe Ladeplads. Når du kommer hertil skal du gå til højre.

Du kan læse mere om HPM Dirty Paws på hpmdirtypaws.dk. Den lokale afdeling kan du finde på facebook - søg på HPM Dirty Paws: Faxe.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst