Så er der Jackpot...

Onsdag 20. april 2022 kl. 08:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er der Jackpot...
Jackpot består af Per Hansen, Jens Truelsen, Per Flindt og Ole Mørkeberg med Birthe Olsen ved tangenterne. Foto: Visens Venner

Kongsted: Visens Venner Østsjælland afholder forårets sidste arrangement søndag den 24. april kl. 14.00. Alle visevenner får fornøjelsen af det velsyngende herrekor, Jackpot med Birthe Olsen på klaver.


Ud over at være fast pianist hos Visens Venner, er Birthe Olsen nemlig også leder af den lille herrekvartet. De fem i Jackpot har et bredt repertoire med alt fra muntre viser til evergreens og det hele fremføres med stor entusiasme.

Vise-arrangementet afholdes som sædvanligt i Aktivitets Centret Dalgårdens store sal på Thujavej 19 i Rønnede. Selvfølgelig skal vi også se og høre visevennernes egne aktive på scenen.

Ole Mørkeberg, Mette Østerbro, Henning Pedersen, Allan Hansen og Helle Reumert med Eddie van Lüthje har sammensat et program, der spænder vidt - lige fra sjove og alvorlige digte af Halfdan Rasmussen, Arne Herløv Petersen, Simon Rosenbaum og Mette Østerbro. To melodier på programmet er ur-premierer. Birthe Olsen er ved klaveret, Henning på harmonika og Eddie på guitar.

Der er gratis adgang for medlemmer af Visens Venner. Gæster kommer ind for bare 60 kr. i entre. Kaffe og kage kan købes for 40 kr.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Gudstjeneste på vandring i Freerslev
- Så er Otto sommerklar
- Missionen lykkedes - alligevel rejser Kenneth fra Faxe Ladeplads
- Skrottyve anholdt
- Tegninger, malerier og porcelæn
- Trommeworkshop i sognegården
- Klovneløb i Haslev
- 50 år i Dansk Broder Orden
- Forfatterbesøg i Boghuset i Faxe
- Foredrag med dyrlæge
- Gå med i Lunden igen
- Klar med udstilling og program
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst